Κάννες: Τσιρίδες και επτά λεπτά όρθιο χειροκρότημα για τη νέα ταινία του Ταραντίνο

Κάννες: Τσιρίδες και επτά λεπτά όρθιο χειροκρότημα για τη νέα ταινία του Ταραντίνο

Ως... Reservoir Dogs στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ και Ταραντίνο - Εντυπωσιακή η Μάργκοτ Ρόμπι - Η πρεμιέρα της ταινίας συνέπεσε με τα 25 χρόνια από το Χρυσό Φοίνικα του «Pulp Fiction» - Ενθουσιώδεις οι πρώτες αντιδράσεις - Η δημόσια έκκληση του σκηνοθέτη για τα... σπόιλερ

000_1GQ9JI
Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι και Κουέντιν Ταραντίνο εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη «Once Upon A Time... In Hollywood», μερικές ώρες προτού η ταινία καταχειροκροτηθεί επί επτά λεπτά με τους θεατές όρθιους.

Μάλιστα, άμα τη εμφανίσει των Λεονάρντο και Μπραντ, το πλήθος... τσίριζε. Οι δύο ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης φορούσαν μαύρα κοστούμια, φέρνοντας στο νου τους ήρωες της ταινίας του Ταραντίνο «Reservoir Dogs» (1992). 

Η πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών συνέπεσε με την 25η επέτειο από τον Χρυσό Φοίνικα που κέρδισε το θρυλικό «Pupl Fiction»

Ο Ταραντίνο έχει ζητήσει από όσους γράψουν κριτικές να αποφύγουν να δώσουν λεπτομέρειες για την εξέλιξη της πλοκής, ενώ σύμφωνα με την Telegraph η ταινία περιέχει την πιο σοκαριστική σκηνή στην καριέρα του σκηνοθέτη.

ONCE UPON A TIME - Rang I - Cannes 2019 - VO
Κλείσιμο



Η ταινία εκτυλίσσεται 1969, όταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Μπραντ Πιτ προσπαθούν να επιβιώσουν στον κινηματογραφικό χώρο του Hollywood, ενώ γνωρίζουν τη Σάρον Τέιτ (Μάργκοτ Ρόμπι) που έπεσε νεκρή από την οικογένεια Μάνσον.

 Τελικά έστω και την τελευταία στιγμή το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» συμμετέχει και στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, με τον Ταραντίνο να διεκδικεί έναν ακόμη Χρυσό Φοίνικα, μετά το κινηματογραφικό του έπος «Pulp Fiction».

Η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο στην οποία σημειωτέον εμφανίζεται ο Αλ Πατσίνο, αλλά και ο αδικοχαμένος Λουκ Πέρι,  βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου.

Cannes 2019 - Quentin Tarantino, Brad Pitt, Leonardo di Caprio @ Once U.A.T. I.H. red carpet


Ενθουσιώδεις οι πρώτες κριτικές

Με ενθουσιώδη σχόλια και διθυράμβους υποδέχθηκαν το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» οι κριτικοί, κάνοντας λόγο μέσω Twitter για «ένα νέο Pulp Fiction» , για την «ταινία που ο Ταραντίνο γεννήθηκε για να σκηνοθετήσει», καθώς και για το πόσο έντονη είναι η επιρροή των δολοφονιών του Μάνσον στον 6χρονο τότε Κουέντιν στο Λος Άντζελες του 1969. 

21147742
000_1GR2EU
000_1GR29L
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης