Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε

Είναι δύσκολο να αφήσεις άφωνο τον Στίβεν Κολμπέρ. Το κατάφερε όμως ο Κιάνου Ριβς με μια απλή, αλλά τρομερή φράση.

john-wick01
Ο Κιάνου Ριβς είναι γνωστός για πολλά πράγματα. Τα πιο προφανή είναι το «Matrix», το «Speed» και η τριλογία του «John Wick», το τρίτο κομμάτι της οποίας κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη στις αίθουσες με τίτλο «Κεφάλαιο 3».

Περιβόητος στο παρελθόν για τα μετρημένα λόγια του και την αποστροφή στη δημοσιότητα, ο Ριβς αποτελεί την εξαίρεση στον Χολιγουντιανό κανόνα. Κι ας λειτουργεί 30 χρόνια μέσα σ’αυτό. Ταπεινός, αλλά συνειδητοποιημένος, συμφιλιωμένος με τη φύση του παιχνιδιού, αλλά θέτοντας τα δικά του όρια. Και όχι πια θλιμμένος, όπως το meme που είχε γίνει viral το 2010 με τον Ριβς να κάθεται περίλυπος και σκυφτός σε ένα παγκάκι.
john-wick02

Ο Ριβς κάνει τις ταινίες που αγαπά, τελευταία ιδίως όσες εμπεριέχουν πολεμικές τέχνες, όπως οι απρόσμενα πετυχημένες ταινίες με τον Τζον Γουίκ. Η πρώτη φορά που γνωρίσαμε τον πολυτάλαντο δολοφόνο Τζον Γουίκ ήταν πριν 5 χρόνια όταν, με αφορμή το θάνατο του σκύλου του, εξαπέλυε το μένος του κυνηγώντας τους ιθύνοντες γκάνγκστερ. Μεσολάβησε το εξαιρετικό σίκουελ «Κεφάλαιο 2» το 2017, και τώρα, χωρίς να χάνει ανάσα από την πλοκή του δεύτερου, έρχεται το καταιγιστικό τρίτο (δείτε το, αν και ultra-βίαιο, είναι τρομερά διασκεδαστικό και ευφάνταστο στις σκηνές δράσης του).
john-wick03
Κλείσιμο

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό για τον αγαπημένο Κιάνου είναι ότι διαβάζει ασταμάτητα βιβλία. Τα αγαπά μάλιστα τόσο πολύ που εδώ και έναν χρόνο περίπου τρέχει τον εκδοτικό οίκο X Artists’ Books που εξειδικεύεται σε ιδιαίτερα, ποιοτικά, «όμορφα και εσωτεριστικά» βιβλία.
john-wick04

Όσοι δε γνωρίζουν την παιδεία του, ήρθαν προ εκπλήξεως πριν λίγες μέρες. Ο Ριβς εμφανίστηκε στην εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρ The Late Night Show για να προωθήσει το «John Wick: Κεφάλαιο 3». Αφού μίλησαν για τα διάφορα σταντς που έκανε μόνος του ο Ριβς στην ταινία, όπως όταν πολεμούσε με κάτι κακούς νίντζα ενώ ήταν καβάλα σε ένα άλογο (ο Ριβς κάνει όλα τα σταντς, εκτός απ’ όταν πρέπει να τον χτυπήσουν αυτοκίνητα ή να πέσει από κάποιο ουρανοξύστη), αναφέρθηκαν στο δεύτερο σίκουελ της cult 90s ταινίας «Οι εξαιρετικές περιπέτειες του Μπιλ και του Τεντ».
john-wick05

Ο Ριβς μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρεις για την υπόθεση, λέγοντας ότι οι δυο φίλοι καλούνται να γράψουν μέσα σε 80 λεπτά ένα τραγούδι που θα σώσει το σύμπαν ολόκληρο. Αν δεν τα καταφέρουν θα χαθούν τα πάντα. «Άρα αντιμετωπίζεις την ίδια σου τη θνητότητα και τη θνητότητα όλης της ύπαρξης», του λέει ο Κολμπέρ. «Ναι», του απαντάει.
john-wick06

«Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε, Κιάνου Ριβς», ρωτάει ο Κολμπέρ. Και ο ζεν, διαβασμένος, συμφιλιωμένος, απόλυτα cool, υπέρτατος Κιάνου σκέφτεται ένα δευτερόλεπτο και απαντά: «Αυτό που ξέρω είναι ότι όσοι μας αγαπούν, θα μας πεθυμήσουν».
john-wick07

Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Keanu Reeves: What It's Like To Fight On A Horse

john-wick08
Ο Κιάνου Ριβς δεν είναι πια θλιμμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης