Game of Thrones: Το HBO αποκάλυψε τη διάρκεια των επεισοδίων της 8ης σεζόν

Game of Thrones: Το HBO αποκάλυψε τη διάρκεια των επεισοδίων της 8ης σεζόν

Στις 14 Απριλίου η προβολή της πρεμιέρας και στις 21 του ίδιου μήνα το δεύτερο επεισόδιο

game_thrones
Θρίλερ με τη... διάρκεια των επεισοδίων που θα προβληθούν από την 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones είχε δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα, μετά το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μετρ των σεναρίων αγωνίας και... τρόμου, το HBO κατάφερε να πετύχει μία ακόμη μεγάλη νίκη σε επίπεδο προβολής, καθώς διατήρησε για πολλές ημέρες το ενδιαφέρον των φανατικών ακολούθων του Game of Thrones, οι οποίοι αδημονούσαν να μάθουν τη διάρκεια κάθε επεισοδίου, ώστε να γνωρίζουν εκ των προτέρων τα... λεπτά απόλαυσης που θα βιώσουν.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της 8ης περιόδου: 



Η αγωνία, λοιπόν, σε αυτό το επίπέδο, έφτασε στο τέλος της. Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα τη διάρκεια κάθε επεισοδίου και πλέον απομένει η έναρξη της 8ης περιόδου, της επικής αυτής σειράς, η οποία έχει οριστεί για τις 14 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο θα έχει διάρκεια 54 λεπτά και θα είναι το πιο σύντομο από τα συνολικά έξι που θα προβληθούν. Το δεύτερο επεισόδιο, που θα προβληθεί από το HBO στις 21 Απριλίου, θα έχει διάρκεια 58 λεπτά. Το τρίτο επεισόδιο θα ανέβει στα 60 λεπτά και το τέταρτο επεισόδιο θα «εκτοξευθεί» στα 78 λεπτά!

Τα δύο τελευταία επεισόδια, δηλαδή το 5ο και το μεγάλο φινάλε της επικής σειράς, θα έχουν διάρκεια 80 λεπτών και αναμένεται να εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον του κοινού στα ύψη.

Ακριβώς έναν μήνα πριν την προβολή της 8ης σεζόν, οι φανατικοί ακόλουθοι του Game of Thrones και όχι μόνο, θα έχουν άπλετο χρόνο να προετοιμαστούν και να οργανώσουν τη βραδιά τους. Στις 14 Απριλίου θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο και στις 21 Απριλίου το δεύτερο.

Κλείσιμο
Ποιος θα επικρατήσει και θα κάτσει τελικά στον θρόνο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης