Τhe Favourite: Το τρέιλερ της... βασιλικής ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Τhe Favourite: Το τρέιλερ της... βασιλικής ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Στην Αγγλία του 18ου αιώνα τοποθετείται η νέα ταινία του Έλληνα δημιουργού, η οποία αναμένεται στις αίθουσες στο τέλος της χρονιάς - Πρωταγωνιστές οι Εμα Στόουν, Ολίβια Κόλμαν και Ρέιτσελ Βάις

thefavourite
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία τιτλοφορείται «The favourite» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου στις αμερικανικές αίθουσες.

Πρόκειται για ταινία εποχής, ενώ το σενάριό της δεν υπογράφει ο ίδιος με τον Γιώργο Φιλίππου, αλλά η Deborah Davis με τον Tony McNamara.

Στο καστ της ταινίας, συμμετέχουν η Olivia Colman και η Rachel Weisz, που είχαν ξανασυνεργαστεί με τον Λάνθιμο στον «Αστακό», ενώ θα δούμε και την Ema Stone αλλά και τον Mark Gatiss, που στην Ελλάδα γνωρίσαμε κυρίως από τον ρόλο του ως Mycroft, από τη σύγχρονη μεταφορά του Sherlock Holmes, από το BBC.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας στην Αγγλία των αρχών του 18ου αιώνα, η βασίλισσα Anne, αναλαμβάνει τον θρόνο και η στενή της φίλη Lady Sarah, κυβερνά αντ΄αυτής την χώρα. Όταν η νέα υπηρέτρια Abigail έρχεται στο παλάτι, θα κερδίσει την συμπάθεια της Sarah.

O Έλληνας σκηνοθέτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά το «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού».  «Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μοιάζει ακόμα πιο περίεργη κι από τον Αστακό», σχολιάζουν βρετανικές εφημερίδες.

thefavour
Κλείσιμο

Υπόθεση

Στις αρχές του 18ου αιώνα, η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους, σε μια εποχή όπου οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά παραμένουν δημοφιλή «σπορ» ανάμεσα στους γαλαζοαίματους. Η εύθραυστη Βασίλισσα Anne καταλαμβάνει το θρόνο και η στενή της φίλη Lady Sarah κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει την υγεία της. Οταν μια νέα υπηρέτρια, η Abigail, φτάνει στο παλάτι γίνεται αμέσως η αγαπημένη της Sarah. Η Sarah την παίρνει υπό την προστασία της και η Abigail βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο το χρόνο της Sarah, η Abigail παίρνει τη θέση της Sarah ως η πιο στενή φίλη της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της.

THE FAVOURITE | Teaser Trailer | FOX Searchlight
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης