Elite: Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν

Elite: Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν

Νέες προσθήκες μαθητών έρχονται να αναστατώσουν τα νερά του Las Encinas - Συγκρούσεις, σεξ και τραγικές καταστάσεις θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σχολικής χρονιάς

elite_netflix
Η 4η σεζόν της επιτυχημένης ισπανικής σειράς του Netflix «Elite», αναμένεται να προβληθεί στις 18 Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της γνωστής πλατφόρμας streaming. Το βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα προετοιμάζει το κοινό για τις επιστροφές παλιών χαρακτήρων, αλλά και την προσθήκη νέων στο Las Encinas και εστιάζει στις μεταξύ τους σχέσεις.

Elite: Season 4 | Date Announcement | Netflix


Στην 4η σεζόν παρουσιάζονται πολλές αλλαγές στο διάσημο σχολείο. Ο νέος διευθυντής (Diego Martin) προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση, που επικρατεί μετά το θάνατο της Μαρίνας και επιβάλλει νέα μέτρα, προκειμένου να το επιστρέψει στην αρχική του εικόνα. Φυσικά, αυτό δε θα σταματήσει τα προβλήματα. Νέοι μαθητές, μεταξύ τους και τα παιδιά του διευθυντή (Manu Rios, Carla Diaz, Martina Cariddi) έρχονται να αναστατώσουν τα "ήρεμα νερά" του Las Encinas.



Κλείσιμο
Δράμα, συγκρούσεις στην τάξη, σεξ και τραγωδία αναμένονται να είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σεζόν. Τίποτα λιγότερο, δηλαδή, από όσα είχαν συνηθίσει εώς τώρα οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς. Στο καστ θα συμμετάσχουν οι -ήδη γνωστοί στο κοινό- Σάμουελ (Itzan Escamilla), Γκουσμάν (Miguel Bernardeau), Άντερ (Arón Piper), Ομάρ (Omar Ayuso), Ρεμπέκα (Claudia Salas) και Καγιατάνα (Georgina Amorós).







Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Η κυβέρνηση θέλει Πάσχα στο χωριό με self test, οι επιστήμονες περιμένουν

Κορωνοϊός: Το 25% των ασθενών μπαίνει σε Μονάδες - Προβληματισμός για 10 περιφέρειες

Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Λύκεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης