Ο Hayden Christensen επιστρέφει στο ρόλο του Darth Vader!

Ο Hayden Christensen επιστρέφει στο ρόλο του Darth Vader!

Ο Hayden Christensen, που έγραψε ιστορία ως Anakin Skywalker στην prequel τριλογία Star Wars, ετοιμάζεται να κάνει την θριαμευτική επιστροφή του στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά "Obi Wan Kenobi"

anakin-last-jedi
Η σειρά, η οποία ξεκινάει γυρίσματα τον Μάρτιο, θα ακολουθεί τον Obi-Wan Kenobi (ενσαρκωμένο από τον Ewan McGregor) στα χρόνια ανάμεσα στο Επεισόδιο III και το Επεισόδιο ΙV.

Ο Christensen θα ενσαρκώσει τον Anakin Skywalker, γνωστό και ως Darth Vader, o οποίος ήταν ο παλιός μαθητευόμενος του Obi-Wan. Μένει να δούμε αν οι δύο χαρατκήρες θα συγκρουστούν, σε καποια εντυπωσιακή μάχη.

Ο Christensen ενσαρκωσε για πρώτη φορά τον Anakin Skywalker το 2002 στο "Star Wars: Episode II - Attack of the Clones", και προκάλεσε αμέσως απογοήτευση στους θεατές λόγω της ξύλινης και άψυχης ερμηνείας του.

Αν και μάλλον δεν εφταιγε ο ίδιος για τον κακογραμμένο διάλογο και την ελλειπή σκηνοθεσία της εν λόγω ταινίας, η καριέρα του Hayden πήρε την κάτω βόλτα, και ο ίδιος έχει συμμετάσχει αποκλειστικά σε ταινίες αμφιβόλου ποιότητας τα τελευταία 15 χρόνια. Παρ' όλα αυτά, το κοινό έχει σιγα-σιγα αναπτύξει μια νέα εκτίμηση για τον νεαρό ηθοποιό: Η ερμηνεία του είναι τόσο άχρωμη, που είναι πραγματικά απολαυστική!

Η σειρά "Obi-Wan Kenobi" θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά, στην πλατφόρμα Disney+.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης