Επιμελητήριο Πειραιά: Μια βραδιά για τη γυναίκα που ξεχώρισε

Επιμελητήριο Πειραιά: Μια βραδιά για τη γυναίκα που ξεχώρισε

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ένωσε τις δυνάμεις του με τη συγγραφέα Λία Λάππα

lapa1
Σε μια κατάμεστη αίθουσα με γκόθικ διακόσμηση το Βιοτεχνικό επιμελητήριο Πειραιά διοργάνωσε μια βραδιά που ένωσε και ενέπνευσε τις γυναίκες που επιχειρούν αλλά και εκείνες που εμπνέουν.

lapa3

Την ιδέα είχε η υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων του Β.Ε.Π και σύμβουλος επενδύσεων Βίκυ Μαυρομάτη η οποία προσκάλεσε την συγγραφέα Λία Λάππα να μιλήσει για την εμπειρία της δηλαδή πως από συγγραφέας κατάφερε να γίνει ελεύθερος επαγγελματίας με δικές της εκδόσεις και πωλήσεις.

Μάλιστα τα βιβλία αυτοβελτίωσης της ομιλήτριας, δόθηκαν δωρεάν σε μια υπέροχη χειροποίητη λινή θήκη στο κοινό, ως αναμνηστικά της εκδήλωσης.

Η βραδιά όμως είχε αναφορά και εκτός συνόρων με την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της Μ.Κ.Ο Mexoxo, Ελπίδα Κόκκοτα να αναφέρεται στην εκπαίδευση και ενδυνάμωση των γυναικών που διενεργεί η Μ.Κ.Ο σε Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ, Γερμανία, Ισραήλ , Μεξικό, Νεπάλ και Λιβερία.

Κλείσιμο
Στο πάνελ των ομιλητών και η πρέσβειρα της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μέλος του Β.Ε.Π Κλαίρη Περηφάνου, η οποία δραστηριοποιείται στον ανδροκρατούμενο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής. Δύναμη, στοχοπροσήλωση και πείσμα είναι τα υλικά που χρησιμοποίησε για να βρεθεί τόσο ψηλά σε τόσο δύσκολο μετερίζι.
lapa2

Το ψυχολογικό προφίλ των γυναικών που τολμούν αλλά και η ανάλυση εννοιών όπως ισοτιμία των δυο φύλων αλλά και η διαφορετικότητα της φύσης γυναικών και ανδρών έδωσε η ψυχίατρος Γεωργία Μπαλτά τονίζοντας πως ο σεβασμός ανάμεσα στα δυο φύλα είναι η βάση για την υγιή συνύπαρξη και αλληλοσυμπλήρωση σε κάθε κοινή δραστηριότητα.

Την παρουσίαση της επιτυχημένης βραδιάς παρουσίασε ο δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος Χάρης Λαζαρόπουλος ενώ πλήθος κόσμου από επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και πολιτικούς παραβρέθηκε για να τιμήσει τις γυναίκες που επιχειρούν.

lapa1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης