Το διαστημικό ταξίδι του θρυλικού αστροναύτη Μπαζ Λάιτγιαρ 

Το διαστημικό ταξίδι του θρυλικού αστροναύτη Μπαζ Λάιτγιαρ 

Απολαύστε μια φαντασμαγορική θερινή εμπειρία ψυχαγωγίας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς περιεχομένου Disney+ και HBO μαζί, μόνο στο Vodafone TV.

light-1


Sponsored content

Μια περιπέτεια δράσης, η απίστευτη ιστορία του Μπαζ Λάιτγιαρ,  η νέα animation ταινία της Disney/Pixar έρχεται στο Vodafone TV, που φέτος το καλοκαίρι άνοιξε την πόρτα του στο Disney+. Με τον τρόπο αυτό εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με τις μεγαλύτερες παραγωγές των στούντιο της Disney παγκοσμίως, ώστε οι συνδρομητές του να τις βρίσκουν σε ένα μέρος μαζί αποκλειστικά με όλες τις δημοφιλείς σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ της ΗΒΟ.

Μικροί και μεγάλοι λοιπόν, λάτρεις του animation, των υπερ-ηρώων, των blockbuster και των ντοκιμαντέρ, πάρτε θέση διότι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσα από το Disney+ στο Vodafone TV όλες τις αγαπημένες ταινίες της Disney/Pixar, με τις πιο αστείες, συγκινητικές, και περιπετειώδεις στιγμές.

LightYear_L_2


Η μυθολογία του Toy Story δεν έχει τελειωμό. O Μπαζ Λάιτγιαρ που αγαπήσαμε μέσα από τις τέσσερις ταινίες “Toy Story” απέκτησε τη δική του ταινία! Στο Lightyear, τη φετινή καλοκαιρινή προσθήκη στον κατάλογο του Disney+, γνωρίζουμε τον ήρωα που ενέπνευσε το έτερο αγαπημένο παιχνίδι του Άντι και τον ακολουθούμε σε μια απίστευτη διαγαλαξιακή περιπέτεια.

Ο σκηνοθέτης Άνγκους Μακλέιν, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με το Τζέισον Χέντλεϊ, ήξερε ότι ο Μπαζ θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα και επέλεξε το στοιχείο της διαστολής του χρόνου. Έτσι το "Lightyear" ακολουθεί τον θρυλικό Αστροφύλακα αφού έχει περιπλανηθεί σε έναν εχθρικό πλανήτη 4,2 εκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη μαζί με τον διοικητή του και το πλήρωμά τους.

Καθώς ο Μπαζ Λάιτγιαρ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι μέσα από το χώρο και τον χρόνο, τον συνοδεύουν μια ομάδα φιλόδοξων νεοσύλλεκτων και η γοητευτική γάτα-ρομπότ, η Σοξ. Tα πράγματα περιπλέκονται και η αποστολή απειλείται από τον άφιξη του Ζορκ, μια επιβλητική παρουσία με έναν στρατό από αδίστακτα ρομπότ και μια μυστηριώδη ατζέντα.

Lightyear | Disney+ Greece



INFO
Tο Vodafone TV είναι η μοναδική υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα που διαθέτει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ αλλά και στο αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO.

Τα διαθέσιμα πακέτα της υπηρεσίας μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας με περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με κλασικές και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, αποκλειστικό περιεχόμενο και όλες τις μεγάλες πρεμιέρες της HBΟ και του Disney+.

Με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber 100 & 200 ΔΩΡΟ το Vodafone TV με το Disney+ & την ΗΒΟ μαζί, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου!

Μάθε περισσότερα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης