Η Δήμητρα Γαλάνη με ανατρεπτικές διασκευές τραγουδιών στην Τεχνόπολη

Η Δήμητρα Γαλάνη με ανατρεπτικές διασκευές τραγουδιών στην Τεχνόπολη

Ποιοι νέοι καλλιτέχνες θα τήν πλαισιώνουν

Dimitra_Galani
Ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι θα παρουσιάσει η Δήμητρα Γαλάνη, στις 16 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη  Δήμου Αθηναίων με στόχο να παρασύρει το κοινό σε ένα ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο προσφέροντάς του μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από αγαπημένα τραγούδια. 

Έχοντας εμπλακεί, τα τελευταία χρόνια, σε σημαντικά καλλιτεχνικά πρότζεκτ, μεταξύ των οποίων το αφιέρωμα του Ξαρχάκου στον Βαμβακάρη και οι παραστάσεις με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, η ερμηνεύτρια παρουσίασε με επιτυχία το 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μια παράσταση με «άλλη» διάθεση, πιο ποπ, πιο ηλεκτρική και σαφώς πιο «διεθνική».
 
Δουλεύοντας με τους σπουδαίους καλλιτέχνες-μουσικούς της νεότερης γενιάς που αποτελούν το γκρουπ με το οποίο συμπορεύεται τα τελευταία δώδεκα χρόνια καταφέρνει να δημιουργεί ένα μουσικό σκηνικό καθαρά ερωτικό και ταξιδιάρικο, ένα παιχνίδι αισθημάτων και αισθήσεων. Αυτή η παρέα λοιπόν θα μας αιφνιδιάσει για άλλη μια φορά με απρόσμενες διασκευές κάνοντας μια νέα προσέγγιση στο παλαιότερο υλικό και φέρνοντας στο φως κάποια από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο.
Κλείσιμο
 
Μαζί της δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, με τους οποίους η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό «διάλογο» ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ –με την ευρύτερη έννοια του όρου.

Ένα περάσμα από τη σκηνή θα κάνουν επίσης η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός πρωτοεμφανιζόμενος ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης