Στα «μπλε» το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (φωτογραφίες-βίντεο)
Στα μπλε φωτίστηκε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 2500 χρονια απο τη Ναυμαχία της Σαλαμινας
Με μπλέ φώτα φωταγωγηθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης του Επετειακού Εορτασμού για την συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Με βάση την ιστορική μελέτη υπολογίζεται ότι η Ναυμαχία της Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 480 π.Χ.
Για τα 2.500 χρόνια από την Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, είχαν προγραμματιστεί σειρά συμβολικών εκδηλώσεων μνήμης για αυτή την εμβληματική επέτειο στις οποίες συμμετέχει και η Βουλή των Ελλήνων,ενώ πραγματοποιήθηκε και εκδήλωση στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, με τη συνεργασία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.