Video: Ακόμη ένα για το καυτό Ford Focus ST!

Video: Ακόμη ένα για το καυτό Ford Focus ST!

Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο που δείχνει σε δράση το επερχόμενο Focus ST που θα βάλει φωτιά στην κατηγορία των γρήγορων hatch. Το χρώμα που τιμά το νέο ST είναι του χαλκού (και όχι το έντονο πορτοκαλί όπως στο τωρινό μοντέλο) ενώ η εμφάνισή του το λιγότερο εντυπωσιάζει...

Video: Ακόμη ένα για το καυτό Ford Focus ST!
Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο που δείχνει σε δράση το επερχόμενο Focus ST που θα βάλει φωτιά στην κατηγορία των γρήγορων hatch. Το χρώμα που τιμά το νέο ST είναι του χαλκού (και όχι το έντονο πορτοκαλί όπως στο τωρινό μοντέλο) ενώ η εμφάνισή του το λιγότερο εντυπωσιάζει με την μεγάλη εμπρός μάσκα και την κεντρική απόληξη στο πίσω μέρος.
Έτσι, μέχρι να αποκαλυφθεί το νέο RS αυτό είναι το πιο καυτό Focus που εξοπλίζεται με δίλιτρο turbo κινητήρα που αποδίδει 250 PS και την μεταφορά της ισχύος στους εμπρός τροχούς αναλαμβάνει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να γίνει στις αρχές του νέου έτους ενώ υπενθυμίζουμε πως στις επόμενες μέρες ξεκινά η εμπορική διάθεση του νέου Focus στην ελληνική αγορά.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης