Αυτό είναι το νέο Audi A3

Αυτό είναι το νέο Audi A3

Σας αποκαλύπτουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες το νέου Audi A3, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο μεγάλο αυτοκινητικό ραντεβού της Ευρώπης, στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Αναμένοντας αυτές τις ημέρες και τις επίσημες ανακοινώσεις από την Audi για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και παρατηρώντας...

Αυτό είναι το νέο Audi A3

Σας αποκαλύπτουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες το νέου Audi A3, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο μεγάλο αυτοκινητικό ραντεβού της Ευρώπης, στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. 

Αναμένοντας αυτές τις ημέρες και τις επίσημες ανακοινώσεις από την Audi για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου  και παρατηρώντας σχεδιαστικά το νέο Α3, είναι σαφές πως οι Γερμανοί κρατάνε τη βασική γραμμή του υπάρχοντος μοντέλου, κάνοντας τις περισσότερες αλλαγές σε φωτιστικά σώματα και στη μάσκα.

Θα λέγαμε πως πρόκειται ουσιαστικά για ένα facelift, αν δε βλέπαμε το εσωτερικό του το οποίο έχει σχεδιαστεί από την αρχή ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Α1. Σημειώστε δε πως θα τοποθετηθεί και το αναβαθμισμένο multimedia σύστημα που είδαμε και στο νέο Α6. Θα είναι βέβαια στον προαιρετικό εξοπλισμό. 

Κλείσιμο

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δε θα υπάρξουν εκπλήξεις στα μηχανικά σύνολα με τους 1.2TSi (105PS), 1.4TSi (122 και 180PS) και 2.0 (211PS) να είναι παρόντες στη γκάμα. Στους diesel oι γνώριμοι 1.6 TDI (105PS) και ο 2λιτρος με 140 και 180 PS.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι…


TWITTER: @trakousellis
FACEBOOK: Takis Trakousellis














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης