Το νέο Audi A6 Allroad

Το νέο Audi A6 Allroad

Η τρίτη γενιά του Allroad έρχεται με την τέταρτη γενιά A6. Το νέο crossover της Audi ξεχωρίζει από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα σκουρόχρωμα πλαστικά, τη νέα μάσκα, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και τις εμπρός και πίσω προστατευτικές ποδιές από ατσάλι...

Το νέο Audi A6 Allroad
Η τρίτη γενιά του Allroad έρχεται με την τέταρτη γενιά A6. Το νέο crossover της Audi ξεχωρίζει από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα σκουρόχρωμα πλαστικά, τη νέα μάσκα, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και τις εμπρός και πίσω προστατευτικές ποδιές από ατσάλι.
Επίσης, το Allroad, το οποίο είναι μόλις λίγα χιλιοστά μεγαλύτερο από το Α6 Avant, έχει μπάρες οροφής και πλαϊνές ποδιές με επένδυση από αλουμίνιο. Προαιρετικά το νέο μοντέλο διατίθεται και με φώτα LED εμπρός και πίσω.
Καινούριο είναι και το εσωτερικό, στο οποίο υπάρχουν επενδύσεις από αλουμίνιο. Επίσης, στο χώρο αποσκευών το διπλό πάτωμα και οι ζώνες συγκράτησης των αντικειμένων περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό.

Το Audi A6 Allroad θα διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες V6 3,0 lt, οι οποίοι έχουν μειωμένη κατανάλωση έως και 20%. Συγκεκριμένα, με ένα σύνολο 3.0 TFSI απόδοσης 310 PS και με τρεις 3.0 TDI με ισχύ 204 PS, 245 PS και 313 PS. Το σύνολο με τους 313 PS συνδυάζεται με 8τάχυτο κιβώτιο Tiptronic και τα υπόλοιπα με 7τάχυτο S-tronic. Φυσικά, το νέο A6 Allroad διαθέτει σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Quattro.
Το καινούριο crossover της Audi θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη και η βασική του τιμή στην Γερμανία θα είναι 54.600 ευρώ.

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης