H νέα Mercedes A-Class και σε Sedan

A-Class-Sedan

Η νέα A-Class Sedan έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα του μικρομεσαίου γερμανικού premium μοντέλου, προσφέροντας ταυτόχρονα περισσότερα στοιχεία πρακτικότητας.

Το σεντάν αμάξωμα βασίζεται-όπως είναι φυσικό- στη hatchback έκδοση, τόσο στο τεχνικό, όσο και στο αισθητικό επίπεδο. Έτσι, το εμπρόσθιο μέρος παραμένει αναλλοίωτο όντας σε κάθε περίπτωση δυναμικό, ενώ στο πίσω τμήμα, ο τρίτος όγκος δένει αρμονικά με τη συνολική εικόνα. Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε πως το τελείωμα της οροφής παραπέμπει περισσότερο σε ένα 4θυρο κουπέ αμάξωμα και όχι σε ένα κλασσικό σεντάν. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε, επίσης, πως μέσα στο 2019 θα ακολουθήσει και η πιο σπορτίφ εκδοχή του μοντέλου, δηλαδή η 2η γενιά της CLA. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes, η νέα A-Class Sedan επιτυγχάνει ρεκόρ αεροδυναμικού συντελεστή (cd: 0.22).

Στην καμπίνα του γερμανικού αυτοκινήτου δεν παρατηρούνται αλλαγές και έτσι διατηρείται η σύγχρονη εικόνα. Και εδώ, το προηγμένο σύστημα πολυμέσων MBUX έχει εξέχουσα θέση. Παράλληλα, οι πίσω επιβάτες έχουν μεγαλύτερο χώρο για τα κεφάλια τους και το πορτ μπαγκαζ έχει +50 λίτρα χωρητικότητα συγκριτικά με την hatchback version (συνολικά 420 λίτρα).  Προς το παρόν στην γκάμα του αυτοκινήτου υπάρχουν δύο επιλογές μηχανικών συνόλων. Ο 1,4 τούρμπο βενζινοκινητήρας με 163 άλογα και ο 1.500άρης ντίζελ με 116 ίππους (συνδυάζονται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη).  Η νέα A-Class Sedan αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του 2019.

Δείτε Επίσης

mustang

Η νέα πανίσχυρη Shelby GT500 είναι η ισχυρότερη “νόμιμη” Mustang όλων των εποχών αλλά και το ισχυρότερο αυτοκίνητο που έχει παρουσιάσει ποτέ η Ford. Είναι παράλληλα και η πιο σοφιστικέ Mustang καθώς συγκεντρώνει προηγμένη τεχνολογία με στόχο την διασκέδαση του οδηγού εντός και εκτός πίστας.

tyres

Γνωρίζουμε πως η χαμηλή τιμή είναι η κυριότερη αιτία για την απόκτηση των μεταχειρισμένων ελαστικών. Έτσι ψάξαμε τα υπέρ και τα κατά της επιλογής αυτής και σας τα παρουσιάζουμε.

bosch

Η Bosch, εταιρεία πρωτοπόρος στα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας αυτοκινήτου και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της οδικής παιδείας των νέων.

ford

Ανακοινώθηκε και επίσημα η παγκόσμια συμμαχία μεταξύ της Volkswagen AG και της Ford Motor Company. Σκοπός της είναι (σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους) να βοηθήσει τις δύο εταιρείες να ανταγωνίζονται καλύτερα και να καινοτομούν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο στην αυτοκινητοβιομηχανία.

sales24

Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί το φαινόμενο των «πειρατών» εμπόρων αυτοκινήτων οι οποίοι δραστηριοποιούνται μέσω του Διαδικτύου και ειδικότερα μέσω ιστοσελίδων πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και δεν πληρώνουν ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, ΦΠΑ αλλά και φόρο εισοδήματος.

ceed12

H Kia Hellas καλωσορίζει το νέο Διευθυντή Marketing κ. Νάσο Κραββαρίτη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από τις 14 Ιανουαρίου.

1