Εντονη ανησυχία για τον Σουμάχερ...

Εντονη ανησυχία για τον Σουμάχερ...

«Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα που ο Michael παραμένει σε καταστολή, μειώνονται και οι πιθανότητες να βελτιωθεί η κατάστασή του» σχολιάζει στην Daily Mirror ο διάσημος καθηγητής νευρολογίας του πανεπιστημίου του Μπορντό στη Γαλλία, Jean-Marc Orgogozo...

Εντονη ανησυχία για τον Σουμάχερ...
Παράλληλα οι ιατροί πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, οι οποίες επιβαρύνουν την κατάσταση του πολυπρωταθλητή.

Στο μεταξύ με ισχυρή αντιβίωση αντιμετωπίζουν οι γιατροί την λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού που διαγνώσθηκε  στον Μίχαελ Σούμαχερ ενώ οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα της κατάστασής του καθώς η πνευμονία παρουσιάστηκε ενώ ο ασθενής είναι επί 45 σε κώμα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Bild".  

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας την μακρά περίοδο που ο "Σούμι" βρίσκεται σε καταστολή, ο καθηγητής νευρολογίας του πανεπιστημίου του Μπορντό στη Γαλλία, Jean-Marc Orgogozo, είπε στην εφημερίδα Daily Mirror: «Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα που ο Michael παραμένει σε καταστολή, μειώνονται και οι πιθανότητες να βελτιωθεί η κατάστασή του».

O καθηγητής Χαινσπέτερ Μόκε, επικεφαλής της Κλινικής "Ασκληπιός" στο Βερολίνο εξηγεί τους λόγους  της επικινδυνότητας της κατάστασης της υγείας του στην γερμανική εφημερίδα.
"Εκ των πραγμάτων, μία πνευμονία είναι σοβαρή και επικίνδυνη ασθένεια, καθώς ο οργανισμός έχει λιγότερα αντισώματα . Στην περίπτωση όμως του Σουμάχερ, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερα καθώς βρίσκεται σε κώμα , κατά συνέπεια η πνευμονία μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές σε περισσότερα όργανα και να επέλθει το μοιραίο".

Οι συνέπειες της λοίμωξης για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν, αναφέρεται στο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας η οποία δεν αποκαλύπτει τις πηγές της.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, αρκέσθηκε να απαντήσει στην εφημερίδα: "Δεν σχολιάζουμε φήμες".

Στο τέλος του Ιανουαρίου η ομάδα των γιατρών που παρακολουθούν τον Μίκαελ Σουμάχερ άρχισαν τη διαδικασία επαναφοράς του από το τεχνητό κώμα, μία φάση που μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό.Στο πλευρό του, βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, η οποία , σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, του μιλάει πολλές ώρες την ημέρα νιώθοντας ότι έτσι θα μπορέσει και αυτή να βοηθήσει στην σταδιακή διαδικασία αφύπνισής του.
  

Για συνεχή ενημέρωση της υπόθεσης του Μίκαελ Σουμάχερ με όλες τις εξελίξεις, πατήστε ΕΔΩ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης