Μία παντός εδάφους Porsche 911

Μία παντός εδάφους Porsche 911

Η εταιρεία βελτιώσεων bbi Autosport μετατρέπει την Porsche 911 σε παντός εδάφους όχημα.

230608160907_Porsche-911-822223

λοι ποθούμε φυσικά το νέο δημιούργημα της Porsche, που φέρει τον κωδικό 911 Dakar που αποτελεί την «off-road» έκδοση και που η σχεδίασή της εμπνέεται από την αγωνιστική 911 που συμμετείχε την δεκαετία του ’80 στο θρυλικό Παρίσι-Ντακάρ. 

Για εκείνους δεν έχουν να δαπανήσουν κοντά στις 330.000 ευρώ για να αποκτήσουν την συγκεκριμένη έκδοση, ο Αμερικάνος βελτιωτής bbi Autosport προσφέρει μία πιο προσιτή λύση με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Η Porsche 993 Urban Assault όπως και ονομάζεται το μοντέλο βασίζεται στην 911 Carrera (993) του 1997. Στόχος των βελτιωτών ήταν να κατασκευάσουν ένα ανθεκτικό αυτοκίνητο το οποίο θα μπορούσε να χαρίσει στιγμές περιπέτειας στον οδηγό, πάντα με την αισθητική και τον μοναδικό χαρακτήρα της Porsche. Το πρώτο πράγμα λοιπόν ήταν να βαφτεί η 911 στο πράσινο χακί χρώμα και να τοποθετηθούν ζάντες 16 ιντσών με ελαστικά Yokohama Geolander A/T.

Αλλαγές υπάρχουν και στις αναρτήσεις με την bbi Autosport να χρησιμοποιεί ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της JRZ με μεγαλύτερη διαδρομή για περισσότερη ευελιξία στις εκτός δρόμου διαδρομές. Ο κινητήρας παραμένει ο επίπεδος 6κύλινδρος των 3,6 λίτρων με μοναδική προσθήκη την εισαγωγή αέρα της VarioRam. Το κιβώτιο είναι χειροκίνητο 6τάχυτο και η μετάδοση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Στο εσωτερικό επίσης έχουν γίνει αλλαγές όπου και κυριαρχούν τα καθίσματα της Recaro Pole Position σε μαύρο δέρμα, που συνδυάζονται με ζώνες ασφαλείας 6 σημείων της Sparco, ο αυτόματος κλιματισμός και το υδραυλικό χειρόφρενο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης