Ειδικές εκδόσεις των Mercedes-Maybach

Ειδικές εκδόσεις των Mercedes-Maybach

Η Mercedes-Maybach εμπλουτίζει την γκάμα των μοντέλων της με τις νέες εκδόσεις «Night Series».

230525121821_Mercedes-Maybach-Night-Series-8

Πλέον στην υπομάρκα της Mercedes-Benz, την γνωστή μας Maybach, υπάρχουν νέες εκδόσεις, των μοντέλων της S-Class, GLS και EQS SUV με ξεχωριστό χρώμα και αρκετές ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις «Night Series» αφορούν ένα αποκλειστικό πακέτο εξοπλισμού για τα παραπάνω μοντέλα.

Η έκδοση Night Series θα είναι σύντομα διαθέσιμη για παραγγελία, αρχής γενομένης από την S-Class, στην οποία βλέπουμε τη διχρωμία Onyx Black/Mojave Silver. Στη διάθεση των ενδιαφερόμενων, είναι και διάφορες αποχρώσεις του γκρι, του λευκού αλλά και ορισμένες εναλλακτικές σε μαύρο (γυαλιστερό ματ) για να γίνει ακόμα πιο ιδιαίτερο το τελικό αποτέλεσμα.

Τις συγκεκριμένες εκδόσεις χαρακτηρίζουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως είναι ο ροζ χρυσός στους προβολείς και κάποια στοιχεία χρωμίου στο αμάξωμα. Οι επεμβάσεις αφορούν έως και τις απολήξεις των εξατμίσεων, σε σκούρο ασημί και μαύρο. Στην αντίστοιχη S-Class, η Mercedes-Maybach επιτρέπει αντίστοιχα κάποιες επιλογές στην καμπίνα.

Το μαύρο ως κυρίαρχο χρώμα, εναλλάσσεται σε διαφορετικές υφές (με αλκαντάρα, δέρμα) δημιουργώντας πολύ εντυπωσιακή εικόνα. Οι σχεδιαστές έχουν ενσωματώσει ένα εφέ από ελεφαντόδοντο, καθώς και χρυσό-γκρι σε ορισμένες άλλες επιφάνειες, που μαζί με τις έντονες ραφές των καθισμάτων, κάνουν την καμπίνα πραγματικά ιδιαίτερη.

Στα μοντέλα της ειδικής αυτής έκδοσης, είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένη και η οθόνη εκκίνησης του συστήματος ψυχαγωγίας. Σε μεταγενέστερο χρόνο τοποθετείται η παρουσίαση της ανάλογης έκδοσης της GLS, για την οποία το πακέτο Night Series θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2024. Όπως και με την S-Class, η Mercedes–Maybach GLS Night Series θα είναι διαθέσιμη σε διάφορες διχρωμίες.

Αντίστοιχα, και η Mercedes–Maybach EQS Night Series θα λανσαριστεί στη Γερμανία στις αρχές του 2024. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου μοντέλου έγκειται στο ότι η ιδιαίτερη αυτή έκδοση, θα είναι διαθέσιμη από την αρχή της εμπορικής πορείας του μοντέλου.

Η Mercedes-Maybach δεν έχει ακόμη διευκρινίσει τις τιμές των νέων πακέτων Night Series αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως το κάθε ένα από τα μοντέλα της ειδικής αυτής σειράς, θα μπορεί να συνδυαστεί με ασορτί αξεσουάρ μόδας όπως τσάντες, αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης