Η Ferrari Purosangue βολτάρει στο Μαρανέλο

Η Ferrari Purosangue βολτάρει στο Μαρανέλο

Το νέο SUV μοντέλο της Ferrari, η Purosangue συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς τις δοκιμές εξέλιξής της.

201221123518_Ferrari-Purosangue-2
Το πρώτο μοντέλο δοκιμών του πολυαναμενόμενου SUV της Ferrari, με τον ευφάνταστο κωδικό Purosangue έκανε την πρώτη του εμφάνιση στους δρόμους πέριξ του Μαρανέλο, κοντά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ιταλικής εταιρείας και φυσικά τράβηξε το ενδιαφέρον όλων (οδηγών και μη).

Και ενώ όλοι σχεδόν οι premium κατασκευαστές έχουν ήδη ένα SUV μοντέλο στη γκάμα τους, όπως οι Bentley, Aston Martin, Lamborghini και Rolls-Royce, η Ferrari συνεχίζει την εξέλιξη του δικού της εκπροσώπου, της Purosangue. Το ιταλικό τζιπ βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική μορφή του, η οποία ακόμα και με το απαραίτητο καμουφλάζ δείχνει εντυπωσιακή. Με μία πρώτη ματιά θυμίζει αρκετά την Maserati Levante, αν και εδώ η συνολική εμφάνιση είναι διαφορετική, με τους μεγαλύτερους προφυλακτήρες και τα τονισμένα φτερά.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον Michael Leiters, τεχνικού διευθυντή της Ferrari, η Purosangue θα βασίζεται στην ίδια αρχιτεκτονική του κουπέ μοντέλου Roma. O ίδιος τόνισε προ μηνών ότι η νέα πλατφόρμα θα μπορεί να δέχεται τόσο θερμικά σύνολα, είτε υπερτροφοδοτούμενα εξακύλινδρα, είτε οκτακύλινδρα σε διάταξη V, όσο και plug-in υβριδικά, παρόμοιο με αυτό της SF90 Stradale. H Ferrari Purosangue αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως το 2021, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν μέσα στο 2022.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης