Λαζάνια με κιμά μανιταριών και μπεσαμέλ με μετσοβόνε
Λαζάνια με κιμά μανιταριών και μπεσαμέλ με μετσοβόνε
Αυτά τα λαζάνια του Γκίκα Ξενάκη είναι τόσο νόστιμα και λαχταριστά, που δεν απευθύνονται μόνο σε χορτοφάγους ή όσους αποφεύγουν το κρέας, αλλά σε όλους όσους αναζητούν ένα comfort φαγητό για το Σαββατοκύριακο.
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβουμε όλα τα μανιτάρια σε πολύ μικρά κομματάκια και τα αφήνουμε στην άκρη. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα.
Βήμα 2
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά μας -εκτός από τα μανιτάρια- για περίπου 3΄. Μόλις μαλακώσουν τα βγάζουμε σε πιάτο με τρυπητή κουτάλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στην ίδια κατσαρόλα, και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα μανιτάρια για 5΄. Προσθέτουμε αλάτι και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr.
Βήμα 1
Κόβουμε όλα τα μανιτάρια σε πολύ μικρά κομματάκια και τα αφήνουμε στην άκρη. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα.
Βήμα 2
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά μας -εκτός από τα μανιτάρια- για περίπου 3΄. Μόλις μαλακώσουν τα βγάζουμε σε πιάτο με τρυπητή κουτάλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στην ίδια κατσαρόλα, και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα μανιτάρια για 5΄. Προσθέτουμε αλάτι και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα