Κεφτέδες κολοκύθας

Αυτοί οι κεφτέδες είναι φτιαγμένοι από κολοκύθα και έχουν άρωμα φθινοπώρου. Ένα νόστιμο μεζεδάκι που μπορεί να σταθεί και, ως ορεκτικό σε ένα τραπέζι.

 Κεφτέδες κολοκύθας
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC στον αέρα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα κομμάτια της κολοκύθας με το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κονιάκ και τα μπαχαρικά και τα ρίχνετε σε ένα ταψί. Ψήνετε για 35-45' μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα.

Ρίχνετε την κολοκύθα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι και αφήνετε να κρυώσει. Προσθέτετε το αβγό, το αλεύρι, τον δυόσμο και τη φέτα και αλατοπιπερώνετε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε καλά μπόλικο ηλιέλαιο.

Παίρνετε κουταλιές από το μίγμα των κεφτέδων και τους τηγανίζετε στο καυτό ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο μεριές. Τους βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας. Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσει το μίγμα.

Σερβίρετε τους κεφτέδες ζεστούς περιχύνοντας με μέλι και πασπαλίζοντας με σουσάμι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης