anastasiadis_themos

«ΗΡΩΔΗΣ» των 15χρονων για λίγες ψήφους;

Θέμος Αναστασιάδης

Για να μπούμε κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης, πώς θα ξαναπάει σχολείο 
η 15χρονη Ντίνα που μέχρι χθες την ήξεραν όλοι ως Κωστάκη ή ο 15χρονος Θανάσης που μέχρι πρότινος τον φώναζαν (Αθανα)Σία;


Σε όλη αυτή την πολιτικά πονηρή συζήτηση για το αν είναι θέμα απλής επιλογής διά δηλώσεως το φύλο, κάτι σαν multiple choice test δηλαδή, ή δώρο Θεού, όπως λέει και η Ιερά Σύνοδος, στην ουσία παραγνωρίζεται η πραγματικότητα που είναι ΩΜΗ: Πώς θα επιστρέψουν τα παιδιά στα θρανία, όπου το μπούλινγκ είναι το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα για θέματα πολύ πιο ασήμαντα; Εξ ου και οι... απολίτιστες χώρες έμειναν στην ηλικία των 18, όπου, πέραν της δικαιοπραξίας, του δικαιώματος ψήφου κ.λπ., το άτομο μπαίνει έτσι κι αλλιώς σε μια άλλη φάση της ζωής του, όπου δεν έχει να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα της άγριας εφηβείας. Εκτός κι αν προβλέπονται λύκεια ειδικά για διεμφυλικούς.

Ε, τότε να τους δώσουν και... τα άλλα μόρια ως μπόνους για την είσοδο στα ΑΕΙ, να μαζευτούν εκεί ολόκληροι στρατοί, από τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί να ψαρέψει μερικές χιλιάδες ψηφοφόρους ακόμα, έστω και αν στη χώρα γίνεται της ανωμαλίας, οικονομικά, κοινωνικά και γενικά. Μ’ αυτή την απεχθή και εγκληματική μεθόδευση, λοιπόν, ο Τσίπρας δρέπει δάφνες για να ανακηρυχθεί επάξια ο νέος Ηρώδης των 15χρονων με σεξουαλικά ερωτηματικά. Και προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, δεν διστάζει να τα οδηγήσει μια ώρα -ή μάλλον τρία χρόνια- αρχύτερα στο... ΣΦΑΓΕΙΟ. Γιατί, όπως λένε και οι ειδικοί επιστήμονες, ιδίως την πρώτη περίοδο μετά την επιχείρηση αλλαγής φύλου είναι που τα βασανισμένα αυτά ανήλικα αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα προσαρμογής.

Για να μη λάβουμε υπόψη και τις επίσης σοβαρές επιστημονικές απόψεις που υποστηρίζουν ότι απόλυτη αλλαγή φύλου δεν επιτυγχάνεται ποτέ και ότι η επιστήμη δεν μπορεί να αλλάξει τη φύση και το αρχικό DNA. Απλώς διευκολύνεται η ζητούμενη αλλαγή ταυτότητας στα χαρτιά και στο φαίνεσθαι, αλλά όσον αφορά τα «από μέσα» και τα αρχέγονα γενετικά χαρακτηριστικά άνδρα ή γυναίκας, αυτά δεν αλλάζουν όχι με μία, αλλά ούτε με εκατό δηλώσεις! Απαξ όμως και ο τρελαμένος για την εξουσία Τσίπρας τράβηξε το χασαπομάχαιρο, δυστυχώς μπαίνουν όλα στο τραπέζι.
Φυσικά υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα στην Ελλάδα από αυτό μιας απειροελάχιστης μειοψηφίας που όντως θα ήθελε να αλλάξει φύλο και μπορεί πράγματι να το κάνει με τις καλύτερες δυνατές προφυλάξεις που ισχύουν ανά την υφήλιο. Αλλά, βλέπετε, η πολιτική Τσίπρα δεν έχει κανέναν άλλο σκοπό πέραν της πολιτικής εξαπάτησης και της ψηφοθηρίας. Σύμφωνα με αυτά που είπε, λίγο απερίσκεπτα είναι αλήθεια, ο Τσιάρτας (ότι δηλαδή «οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος» - αν και τα άμοιρα δεν φταίνε σε τίποτα για τα εγκλήματα των γονέων τους), οι Συριζαίοι, μες στην απελπισία τους, είναι ικανοί να νομιμοποιήσουν και τους παιδόφιλους για να ολοκληρώσουν την ψηφοθηρία τους. Ακόμα και την κτηνοβασία! 

Επ' ευκαιρία, το να είσαι «γαϊδούρι Συριζαίος» όνομα και πράμα, κάτι που το έχουμε υποστεί στο πετσί μας, είναι διαφορετικό από το να παίρνεις συνειδητά και ύπουλα τόσο νέο κόσμο στον λαιμό σου. Ολοι έχουμε υπάρξει 15 χρονών και θυμόμαστε ότι σε αυτή την ηλικία δεν ξέρεις καλά-καλά τι σου γίνεται και τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις.

Υπάρχουν χώρες που προβληματίζονται πάρα πολύ σοβαρά αν πρέπει να υποβάλουν τα παιδιά από τα 15 τους σε επώδυνες εκπαιδευτικές δοκιμασίες ως προς το ποια κατεύθυνση σπουδών θα ακολουθήσουν στο μέλλον, διότι είναι γνωστό ότι σε πολλές περιπτώσεις πολύ κακοί μαθητές γυμνασίων και λυκείων μεταλλάχθηκαν ξαφνικά σε μεγάλα μυαλά και λαμπρούς επιστήμονες. Κι εμείς καθόμαστε και σκεφτόμαστε πόσο πιο νωρίς θα μπορούν με τον νόμο να αλλάζουν φύλο; Ημαρτον!

Παραβλέπουν, δυστυχώς συνειδητά, ότι δεν μιλάμε για ένα απλό δικαίωμα επιλογής, τύπου πώς θα βάψω τα μαλλιά μου ή αν θα βάλω σκουλαρίκι σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός μου, αλλά για παιδιά που ζουν όντως ένα πραγματικό δράμα μέσα τους. Ε, λοιπόν, σε αυτά, εάν ισχύσει ο νόμος-έκτρωμα, θα προστεθούν σίγουρα και άλλα της ηλικίας τους, είτε από αντίδραση π.χ. απέναντι σε έναν βάναυσο γονιό, είτε από μόδα, είτε από καταστάσεις που ο νομοθέτης δεν μπορεί να προβλέψει.

Η συναίνεση των γονέων δεν λέει τίποτα αν, για παράδειγμα, το παιδί απειλεί να αυτοκτονήσει και τους εκβιάζει ψυχολογικά ή αν, αντίθετα, πέσουμε σε περιπτώσεις με γονείς-τέρατα, οι οποίες, εδώ που τα λέμε, δεν σπανίζουν στις μέρες μας. Ούτε η έγκριση μιας επιτροπής ειδικών ψυχολόγων, γιατρών κ.ο.κ. δεν εξασφαλίζει την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή φύλου στα 15 αν η επιστημονική συνεδρίασή της γίνεται με αλαλάζοντες εναλλακτικούς και οπαδούς μειονοτήτων απέξω που θα απειλούν να στοχοποιήσουν ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ όποιους ειδικούς αρνηθούν να συναινέσουν στα «πειράματα» με ανήλικα. Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ζούμε - αυτή την παράμετρο δεν πρέπει να την ξεχνάμε ποτέ! Εδώ έβγαλαν φασίστα τον πανεπιστημιακό Αγγελο Συρίγο για μια αφίσα, πόσο μάλλον αν πάμε στα αφύσικα, τρόπος του λέγειν! 

Είναι κρίμα τέτοιες εποχές που οι προοπτικές για όλους τους νέους καταρρέουν, και «βαριά μεταπτυχιακά» δουλεύουν για 15 ευρώ τη μέρα, να αναλωνόμαστε σε τέτοια ζητήματα με τόση επιπολαιότητα. Εφόσον, όμως, ο «Ηρώδης» των 15χρονων, ο «ΧΑΣΑΠΗΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ, θέλει κι άλλο πολιτικό αίμα, όσοι από τους βουλευτές είναι γονείς και πάνω απ’ όλα άνθρωποι, οφείλουν να αντισταθούν - σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν. Στο κάτω-κάτω, αν οι Συριζαίοι θέλουν πειράματα με αλλαγή φύλου, ας αρχίσουν από τα δικά τους όργανα... σωστά και επιστημονικά για να προλάβουν και διάφορους κακοήθεις που τους περιμένουν στη γωνία να τους το κάνουν αναγκαστικά. 

ΣΧΟΛΙΑ (36)

κο

οταν ο γιος, ο αδερφος,ο φιλος ο πατερας σας και οποιοδηποτε αλλος κοντινος την πεφτει σε κοριτσακια 15,14 τοτε έχει άλλωθι και να το συζηταει αλλα και να γελαει με τους φιλους του,ενω να αλλαξει καποιος φυλο ειναι κακο.Τα οργια των αρχαιων ομως εδω τα αφηνουμε στην απ'εξω και μονο να βριζουμε και να υποβαθμίζουμε ξέρουμε.Νομίζετε ότι είναι πιο υγιές αυτό που γίνεται στην τηλεόραση έτσι;

.

Δε βρίσκεις συνεννόηση Θέμο, δε βρίσκεις! Είναι όμως εσκεμμένα επικίνδυνοι ή απλώς ηλίθιοι;

chris

Θα σας πω ένα κοινό μυστικό. Δεν υπάρχει αποπλάνηση στα 15. Στα 15 είναι νόμιμο να κάνεις σεξ με όποιον θές. Ακόμα και με έναν 50αρη.

μια χωρα με δυο λαους

Αντιπολιτευση κανεις με τις ψυχες των ανθρωπων; Για δειτε τι γινετε στις πολιτισμενες χωρες, αλλα εδω σκοταδι, κιτρινισμος και εκκλησια. Οτι πουλαει στους γερους και στους ηλιθιους. Λες και ζουμε σε μια χωρα με δυο λαους

Αητομάχος

Θέμο ... μήπως το κάνουν ... για τα παιδιά τους;

LaM

Αυτους τους ψυχΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ψηφισατε για να σας γλυτωσουν ένα κατοστάρικο από τον ΑΝΦΙΑ. Όταν σας λεμε ΓΙΔΙΑ παρεξηγιέστε κιόλας...

Τι περίμενες από την Αριστερά;

Οι άνθρωποι είναι έξαλλοι αριστεροί. Αναμενόμενα όσα κάνουν. Το πρόβλημα είναι πως τους ψήφισαν νομίζοντας ότι είναι τάχα ένα άλλο ΠΑΣΟΚ.

giannjs

Μην πεφτουμε στην παγιδα των Τσιπροκαμενων Το οριο των 15 χρονων μπηκε για να βγει να το ψηφισουν οι Καμενοι και να διασπασουν την αντιπολιτευση

Κυνικός

Μέχρι και η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος είναι αντίθετη. Αλλά καλά το υπονοείτε, το Ν/Σ κλείνει το μάτι στους παιδεραστές που ψαρεύουν στα τσατ αγοράκια στο διαδίκτυο. Ενα 15χρονο με κάποια ψυχοπαθολογικά προβλήματα δεν είναι δύσκολο να πάει προς τα εκεί...Οταν συνάδελφοί σας στον Σκάι λένε ότι "τα 15χρονα είναι ώριμα σήμερα", μήπως εννοούν ώριμα και για σεξ με ενήλικο; "Συναινετικό" φυσικά....

Καλά

ολοι οι άσχετοι μιλάνε για το νομοσχέδιο αλλά δεν επιτρέπεται και συ βρε Θεμο να βλέπεις τόσο επιφανειακά το θεμα. Όσα γράφεις δεν εχουν καμία σχέση με το νομοσχέδιο. Επειδή είσαι πολύ καλός δημοσιογράφος να διαβάσεις στο cb την άποψη ενος πατέρα Σωτήρης Τ. λέγεται που ο γιος του ειναι διεμφυλικός (ερμαφρόδιτου); και περιμένει την ψήφιση του νομοσχεδίου για να λύσει το προσωπικό του προβλημα. Δες με πόση αγάπη μιλαει για το παιδί του που έχει το προβλημα. Τόσα και τόσα θέματα υπάρχουν για αντιπολιτευση αφήστε το θεμα αυτο αφού δεν το ξέρετε , μην παίζετε με τις ψυχές των ανθρώπων αυτών που εχουν το προβλημα.

Ξεφτερης

Σωστα τα λες, το θεμα ειναι περιπλοκο και απαιτει αναλυση απο ειδικους, δεν ξερω αν τους ρωτησε η κυβερνηση η αυθαιρετει κι αυτη οπως και ο καθε ασχετος με το θεμα που το εξεταζει μονο απο ορισμενες πλευρες, σωστο επισης και οτι υπαρχουν πολλα να κανει καποιος αντιπολιτευση, τωρα αν καποιους τους πιανει πανικος και προσπαθουν να βρουν οτιδηποτε για να αντιπολιτευτουν θα τους συμβουλευα να περιμενουν, οπως φυγαν κι αλλοι θα φυγουν κι αυτοι οταν ο κοσμος το αποφασισει.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία