«ΗΡΩΔΗΣ» των 15χρονων για λίγες ψήφους;
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

«ΗΡΩΔΗΣ» των 15χρονων για λίγες ψήφους;

Για να μπούμε κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης, πώς θα ξαναπάει σχολείο 
η 15χρονη Ντίνα που μέχρι χθες την ήξεραν όλοι ως Κωστάκη ή ο 15χρονος Θανάσης που μέχρι πρότινος τον φώναζαν (Αθανα)Σία;


Σε όλη αυτή την πολιτικά πονηρή συζήτηση για το αν είναι θέμα απλής επιλογής διά δηλώσεως το φύλο, κάτι σαν multiple choice test δηλαδή, ή δώρο Θεού, όπως λέει και η Ιερά Σύνοδος, στην ουσία παραγνωρίζεται η πραγματικότητα που είναι ΩΜΗ: Πώς θα επιστρέψουν τα παιδιά στα θρανία, όπου το μπούλινγκ είναι το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα για θέματα πολύ πιο ασήμαντα; Εξ ου και οι... απολίτιστες χώρες έμειναν στην ηλικία των 18, όπου, πέραν της δικαιοπραξίας, του δικαιώματος ψήφου κ.λπ., το άτομο μπαίνει έτσι κι αλλιώς σε μια άλλη φάση της ζωής του, όπου δεν έχει να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα της άγριας εφηβείας. Εκτός κι αν προβλέπονται λύκεια ειδικά για διεμφυλικούς.

Ε, τότε να τους δώσουν και... τα άλλα μόρια ως μπόνους για την είσοδο στα ΑΕΙ, να μαζευτούν εκεί ολόκληροι στρατοί, από τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί να ψαρέψει μερικές χιλιάδες ψηφοφόρους ακόμα, έστω και αν στη χώρα γίνεται της ανωμαλίας, οικονομικά, κοινωνικά και γενικά. Μ’ αυτή την απεχθή και εγκληματική μεθόδευση, λοιπόν, ο Τσίπρας δρέπει δάφνες για να ανακηρυχθεί επάξια ο νέος Ηρώδης των 15χρονων με σεξουαλικά ερωτηματικά. Και προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, δεν διστάζει να τα οδηγήσει μια ώρα -ή μάλλον τρία χρόνια- αρχύτερα στο... ΣΦΑΓΕΙΟ. Γιατί, όπως λένε και οι ειδικοί επιστήμονες, ιδίως την πρώτη περίοδο μετά την επιχείρηση αλλαγής φύλου είναι που τα βασανισμένα αυτά ανήλικα αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα προσαρμογής.

Κλείσιμο
Για να μη λάβουμε υπόψη και τις επίσης σοβαρές επιστημονικές απόψεις που υποστηρίζουν ότι απόλυτη αλλαγή φύλου δεν επιτυγχάνεται ποτέ και ότι η επιστήμη δεν μπορεί να αλλάξει τη φύση και το αρχικό DNA. Απλώς διευκολύνεται η ζητούμενη αλλαγή ταυτότητας στα χαρτιά και στο φαίνεσθαι, αλλά όσον αφορά τα «από μέσα» και τα αρχέγονα γενετικά χαρακτηριστικά άνδρα ή γυναίκας, αυτά δεν αλλάζουν όχι με μία, αλλά ούτε με εκατό δηλώσεις! Απαξ όμως και ο τρελαμένος για την εξουσία Τσίπρας τράβηξε το χασαπομάχαιρο, δυστυχώς μπαίνουν όλα στο τραπέζι.
Φυσικά υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα στην Ελλάδα από αυτό μιας απειροελάχιστης μειοψηφίας που όντως θα ήθελε να αλλάξει φύλο και μπορεί πράγματι να το κάνει με τις καλύτερες δυνατές προφυλάξεις που ισχύουν ανά την υφήλιο. Αλλά, βλέπετε, η πολιτική Τσίπρα δεν έχει κανέναν άλλο σκοπό πέραν της πολιτικής εξαπάτησης και της ψηφοθηρίας. Σύμφωνα με αυτά που είπε, λίγο απερίσκεπτα είναι αλήθεια, ο Τσιάρτας (ότι δηλαδή «οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος» - αν και τα άμοιρα δεν φταίνε σε τίποτα για τα εγκλήματα των γονέων τους), οι Συριζαίοι, μες στην απελπισία τους, είναι ικανοί να νομιμοποιήσουν και τους παιδόφιλους για να ολοκληρώσουν την ψηφοθηρία τους. Ακόμα και την κτηνοβασία! 

Επ' ευκαιρία, το να είσαι «γαϊδούρι Συριζαίος» όνομα και πράμα, κάτι που το έχουμε υποστεί στο πετσί μας, είναι διαφορετικό από το να παίρνεις συνειδητά και ύπουλα τόσο νέο κόσμο στον λαιμό σου. Ολοι έχουμε υπάρξει 15 χρονών και θυμόμαστε ότι σε αυτή την ηλικία δεν ξέρεις καλά-καλά τι σου γίνεται και τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις.

Υπάρχουν χώρες που προβληματίζονται πάρα πολύ σοβαρά αν πρέπει να υποβάλουν τα παιδιά από τα 15 τους σε επώδυνες εκπαιδευτικές δοκιμασίες ως προς το ποια κατεύθυνση σπουδών θα ακολουθήσουν στο μέλλον, διότι είναι γνωστό ότι σε πολλές περιπτώσεις πολύ κακοί μαθητές γυμνασίων και λυκείων μεταλλάχθηκαν ξαφνικά σε μεγάλα μυαλά και λαμπρούς επιστήμονες. Κι εμείς καθόμαστε και σκεφτόμαστε πόσο πιο νωρίς θα μπορούν με τον νόμο να αλλάζουν φύλο; Ημαρτον!

Παραβλέπουν, δυστυχώς συνειδητά, ότι δεν μιλάμε για ένα απλό δικαίωμα επιλογής, τύπου πώς θα βάψω τα μαλλιά μου ή αν θα βάλω σκουλαρίκι σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός μου, αλλά για παιδιά που ζουν όντως ένα πραγματικό δράμα μέσα τους. Ε, λοιπόν, σε αυτά, εάν ισχύσει ο νόμος-έκτρωμα, θα προστεθούν σίγουρα και άλλα της ηλικίας τους, είτε από αντίδραση π.χ. απέναντι σε έναν βάναυσο γονιό, είτε από μόδα, είτε από καταστάσεις που ο νομοθέτης δεν μπορεί να προβλέψει.

Η συναίνεση των γονέων δεν λέει τίποτα αν, για παράδειγμα, το παιδί απειλεί να αυτοκτονήσει και τους εκβιάζει ψυχολογικά ή αν, αντίθετα, πέσουμε σε περιπτώσεις με γονείς-τέρατα, οι οποίες, εδώ που τα λέμε, δεν σπανίζουν στις μέρες μας. Ούτε η έγκριση μιας επιτροπής ειδικών ψυχολόγων, γιατρών κ.ο.κ. δεν εξασφαλίζει την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή φύλου στα 15 αν η επιστημονική συνεδρίασή της γίνεται με αλαλάζοντες εναλλακτικούς και οπαδούς μειονοτήτων απέξω που θα απειλούν να στοχοποιήσουν ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ όποιους ειδικούς αρνηθούν να συναινέσουν στα «πειράματα» με ανήλικα. Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ζούμε - αυτή την παράμετρο δεν πρέπει να την ξεχνάμε ποτέ! Εδώ έβγαλαν φασίστα τον πανεπιστημιακό Αγγελο Συρίγο για μια αφίσα, πόσο μάλλον αν πάμε στα αφύσικα, τρόπος του λέγειν! 

Είναι κρίμα τέτοιες εποχές που οι προοπτικές για όλους τους νέους καταρρέουν, και «βαριά μεταπτυχιακά» δουλεύουν για 15 ευρώ τη μέρα, να αναλωνόμαστε σε τέτοια ζητήματα με τόση επιπολαιότητα. Εφόσον, όμως, ο «Ηρώδης» των 15χρονων, ο «ΧΑΣΑΠΗΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ, θέλει κι άλλο πολιτικό αίμα, όσοι από τους βουλευτές είναι γονείς και πάνω απ’ όλα άνθρωποι, οφείλουν να αντισταθούν - σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν. Στο κάτω-κάτω, αν οι Συριζαίοι θέλουν πειράματα με αλλαγή φύλου, ας αρχίσουν από τα δικά τους όργανα... σωστά και επιστημονικά για να προλάβουν και διάφορους κακοήθεις που τους περιμένουν στη γωνία να τους το κάνουν αναγκαστικά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK