Εγκλημα στην παραλία και στην Ολυμπιάδα!
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Εγκλημα στην παραλία και στην Ολυμπιάδα!

Η ανέντιμη «σφαγή» της Παπαχρήστου δείχνει το πόσο μακριά είναι η επίσημη Ελλάδα απ' τα παιδιά της όταν τη χρειάζονται

Αυτό που διέφυγε από τους «ιεροεξεταστές», που με τον πιο σαδιστικό τρόπο εξόντωσαν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια με τα τρία χρυσά μετάλλια, είναι ότι στην ουσία το χαζοχαρούμενο αστειάκι της για τα κουνούπια του Νείλου που θα βρουν στην Αθήνα σπιτικό φαγητό λόγω των Αφρικανών δεν είναι διόλου ρατσιστικό, γιατί… το πιθανότερο είναι ότι τα κουνούπια θα προτιμήσουν διεθνή κουζίνα, μια που βρίσκονται έξω απ’ τον τόπο τους! 

Και μέχρι σήμερα φαίνεται ότι τους αρέσει το greek souvlaki and moussaka, αφού τα πρώτα θύματά τους είναι Ελληνες 75χρονοι καρδιοπαθείς Αθηναίοι, καθόλου μαύροι! Αρα, μήπως πρέπει να της αφαιρέσουμε και την ελληνική ιθαγένεια; Ισως να κατασχεθεί και η όποια περιουσία της υπέρ του ταμείου αλληλεγγύης για λαθρομετανάστες; 

Είναι σαφές ότι η μόλις 23 ετών πρωταθλήτρια έκανε λάθος. Ομως το λάθος των «μεγάλων» που έσπευσαν να τη στήσουν στο απόσπασμα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού ενδυναμώνει στην ουσία τις ρατσιστικές τάσεις και τα κινήματα και δημιουργεί «αντι-πρότυπα» εκεί που δεν υπάρχουν. Οι Γερμανοί «ολυμπιακοί παράγοντες» κουκούλωσαν επιστημονικά το σχόλιο που φέρεται να έκανε η Γερμανίδα αρχηγός για «ξυπόλητους Ελληνες». (99% το ’πε η φροϊλάιν! Γιατί έκλεισαν στο πι και φι τη σελίδα της;) Οι δικοί μας... την κεφαλήν επί πίνακι. 

Κλείσιμο

Τελικά, είναι τόσο λυπηρό... Στην Ελλάδα της παρακμής πέντε-δέκα αθλητές, φτωχά και στερημένα παιδιά οι περισσότεροι, εξακολουθούν να παλεύουν με πενιχρά μέσα και πετυχαίνουν αδιανόητους στόχους να φέρνουν χρυσά κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία. Κι από πάνω τα μαύρα κοράκια της πολιτικής -βολεμένοι χρυσοκάνθαροι ένθεν κακείθεν- περιμένουν μόνο να τους εκμεταλλευτούν! Είτε να ποζάρουν μαζί τους αν γυρίσουν με κάνα μετάλλιο, είτε να τους ξεμπροστιάσουν και να τους καρατομήσουν ώστε να ποζάρουν τουλάχιστον με το κομμένο κεφάλι τους για παράσημο, ως φρουροί των ολυμπιακών ιδεωδών. Να τη χαίρονται τόση ευθιξία ο κ. Κούβελος και ο κ. Καπράλος - που ’χουν άλλωστε κι ένα κάρο προσωπικές «περγαμηνές» επί του θέματος. Καταραμένος πολιτικαντισμός!

Η ιστορία της Βούλας Παπαχρήστου ξεφεύγει πολύ απ’ τα όρια του αν επιτρέπονται ή όχι ρατσιστικά αστεία (που δεν μας συμφέρουν και τόσο πια ως Ελληνες, μια που γελάει μαζί μας εντελώς ρατσιστικά όλη η Ευρώπη. Και τώρα καταφέραμε να μας λένε εμάς και ρατσιστές από πάνω. Πόσο μα…κάκες είμαστε;). Πάει μακρύτερα απ’ τα πιστοποιητικά «πολιτικής ορθότητος» και αριστεροφροσύνης που ζητούνται εδώ και χρόνια προκειμένου να πας μπροστά σ’ αυτή τη χώρα σε οτιδήποτε σχετίζεται με το Δημόσιο και τα δημόσια πράγματα. Για μένα πάει κατευθείαν στο ΠΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ απέναντι στον μεμονωμένο πολίτη και πώς περιμένει μια ευκαιρία να φορτώσει σ’ εκείνον τα δικά της λάθη. 

Ετσι, φτάνουμε να κυνηγάμε αυτούς που λένε κάνα αστείο για τους Αφρικανούς και όχι αυτούς που με την ανοχή και την ανικανότητά τους κάναν το κέντρο της Αθήνας Τζιμπουτί! Ετσι, στο μάτι της Τρόικας των φοροκυνηγών είναι οι απολυμένοι, οι καταχρεωμένοι του ιδιωτικού τομέα, αλλά και οι χαμηλόμισθοι και οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, κι όχι εκείνοι που ΤΡΙΑΝΤΑ χρόνια τώρα κάναν ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ και έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή τραγική της κατάσταση. Φταίνε οι ψευτο-τυφλοί που ’παιρναν κάνα χαρτζιλίκι επειδή είχαν απλό γλαύκωμα κι όχι φουλ τύφλωση, κι όχι οι κρατικοδίαιτοι αξιωματούχοι που άφησαν να γίνεται το ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ για ένα ψηφαλάκι! Καταραμένος πολιτικαντισμός!

Το συμβάν με την Παπαχρήστου επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι όπως έχει γίνει η Ελλάδα ο πολίτης έχει καταντήσει το τελευταίο υποζύγιο των πολιτικών, των κρατικών λειτουργών κι όλων αυτών που αποτελούν το λεγόμενο «σύστημα». ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΑΧΕΙ! Ακόμη, δεν θεωρώ τυχαίο ούτε το τι συμβαίνει γύρω από το τραγικό περιστατικό της Πάρου, όπου απ’ την πρώτη μέρα οι Αρχές έθεταν ερωτήματα μήπως πρόκειται για ατύχημα ή αν είχε κάνα ραντεβού το κοριτσάκι, και μια εβδομάδα μετά δεν είναι σε θέση να πουν τι συνέβη γιατί είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ. Και ως υπηρεσίες και ως επαγγελματίες! Η Αστυνομία είναι απούσα-παρούσα σε όλη την επικράτεια, οι ειδικές υπηρεσίες της, εγκληματολογικά και τα σχετικά, ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, και επιπλέον φοβούμαι και διαισθάνομαι ότι κάπου στο βάθος κρύβεται μια λογική του «να μη βιαστούμε να πούμε τι έγινε… να περάσει η σεζόν, να μη θιγεί ο τουρισμός»! Λες κι ο τουρισμός δεν έχει ήδη καταστραφεί λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα, λες και στο κάτω-κάτω ο πιθανός μανιακός δολοφόνος δεν θα ’χει φύγει ήδη για οποιοδήποτε άλλο νησί! Ε, ακόμα κι αν τελικά έβγαινε ατύχημα, μπήκε σε δεύτερο πλάνο λόγω ποικιλώνυμων σκοπιμοτήτων, αλλά και ασχετοσύνης! Το μόνο που δεν μας είπαν είναι ότι φταίει το κοριτσάκι που πήγε... βόλτα! ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! Πόση σήψη και απανθρωπιά έχει επέλθει! Πώς έχουμε ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ; Και υπάρχει άραγε μνημόνιο που θα μας ξανακάνει πρώτα ανθρώπους και μετά πλούσιους ή φτωχούς;

ΥΓ.: Με κάτι τέτοια αηδιάζει ο κόσμος και από την απελπισία του για το «σύστημα» που τον ΛΙΩΝΕΙ όπου τον πετυχαίνει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπόσχεται στους πάντες έναν φανταστικό «παραδεισένιο» κόσμο. Ή, το χειρότερο, σε πολύ ακραία σχήματα. Καταραμένος πολιτικαντισμός!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα