antipas

Και η ΔΗΣΥ «παρών» στον ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή φύλου

Γιάννης Αντύπας

Είναι αδιανόητο να μην μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη να κρατήσει μία γραμμή για παραπάνω από λίγες ώρες. Ημέρες στην καλύτερη περίπτωση.

Προ τριών εβδομάδων η κυρία Γεννηματά ανακοίνωσε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη δε θα στηρίζει νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που δε θα έχουν τη δεδηλωμένη. 

Θα ψηφίζει δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ αριστερόστροφες αλλαγές, θα καταψηφίζουν εκ τους ασφαλούς οι ΑΝΕΛ και τα νομοσχέδια θα εγκρίνονται με τις ψήφους της ΔΗΣΥ και της ΝΔ.

Ακολούθησε μπούλινγκ. Από μίντια που υποστηρίζoυν την κυβέρνηση και διαφοροποιήσεις θεοχαρόπουλου, Παπανδρέου κοκ. Ότι δε μπορεί η παράταξη να ετεροπροδιορίζεται κοκ. 

Αστειότητες. Οι πολιτικές επιλογές πρέπει να υπηρετούνται. Εδώ ο Τσίπρας στηρίζει τον Καμμένο και στις ρουλέτες. Και στις κάρτες που γίνονται μετρητά. 

Ενώ οι βουλευτές της ΔΗΣΥ θα πρέπει να εξηγήσουν στον περιπτερά τους ότι θα κάνουν το «παρών»... «ναι» αν η κυβέρνηση αλλάξει το άρθρο 3 και αντί υπουργικής απόφασης βάλει προεδρικό διάταγμα για να αλλάζουν τα παιδιά φύλο στα 15!

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, η απάντησή μου είναι ίσως και αυτό είναι οριστικό, ολίγον έγγυος κοκ. 

Αν κάποιοι θέλουν να γίνουν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να το πουν ανοιχτά. Όπως και αν κάποιοι δε αισθάνονται ασφαλείς με τον πολιτικό τους προσανατολισμό* και θέλουν να δίνουν αποδείξεις κάθε φορά που κάποιος τους κουνά το δάχτυλο. 

* Οι αντιστοιχίες με το τι κάνουν όσοι δεν είναι σίγουροι με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό δεν είναι τυχαίες και οι συνειρμοί είναι επιθυμητοί. 

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Καλά κρασά!

Είναι η "κεντροαριστερά" που υποστηρίζατε σε προηγούμενα άρθρα. Το ένα χέρι νίβει το άλλο. Με τις υγείες σας!

νικ

δηλαδη ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι το ιδιο????? ΟΥΑΟΥ που θα ελεγε και ενα μεγαλο...μα πολυ μεγαλο ASSETτου τσιπρακου...

Ολοι αντάμα ....αλλά ,

Τον Θεοχαρόπουλο τον ρώτησαν ;;;

Αχ βρε Φώφη ,

πάντα σταθερή στις θέσεις σου .....

Κώστας

Μια απόφαση σωστή πήραν (να μην ψηφίζουν νομοσχέδια στα οποία διαφωνούν οι ΑΝΕΛ) και δεν την τηρούν. Απαρέδεκτοι και η Φώφη και κυρίως ο Σταύρος. Ο Μίκης τους λέει να παραιτηθούν όλοι για να προκαλέσουν εκλογές γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας καταστρέφουν την χώρα και αυτοί τον εξυπηρετούν όταν τους χρειάζεται για τα μικροκομματικά και προσωπικά τους ωφέλη. Ντροπή. Αν συνεχίσουν έτσι θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη.

ΟΡΕΣΤΗΣ

Απολύτως ελεγχόμενη από το σύστημα η Φώφη. Το κόλπο που ετοιμάζεται είναι να σύρει τη δημοκρατική συμπαράταξη σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές. Ναι με τον καμένο ΣΥΡΙΖΑ.

Σητεία

Το Πασόκ και η ρημάδ δεν μπορούν να αποκλίνουν από την σκληρή νεοταξική ατζέντα του "πολιτισμικού μαρξισμού". Υπέρ της ιθαγέμειας στους λάθρο, υπέρ του Τζαμιού, υπέρ της τραβεστοποίησης των ελληνοπαίδων κοκ.

νικος

ειστε κόμματα ΤΡΑΝΣ

ΜΗΤΣΟΣ

Είναι κανείς που δεν έχει αντιληφθεί το ρόλο της Φώφης ; Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ - εκτός κυβέρνησης - είναι η ΔΗΣΥ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία