Μόνο για γυναίκες: Αυτά τα Χριστούγεννα, χάρισε το πιο ξεχωριστό δώρο

Μόνο για γυναίκες: Αυτά τα Χριστούγεννα, χάρισε το πιο ξεχωριστό δώρο

Γυναίκες. Ενα μοναδικό πλάσμα ­κατά τους άντρες­ και άνθρωπος που δεν τα πάει καλά με ανθρώπους του ιδίου φύλου ­κατά πολλούς.

Μόνο για γυναίκες: Αυτά τα Χριστούγεννα, χάρισε το πιο ξεχωριστό δώρο
Οι γυναίκες είμαστε σαν ανοιχτό βιβλίο, εάν καταφέρει κάποιος να αγγίξει την καρδιά μας! Τα συμβολικά και καλόγουστα δώρα είναι ένας τρόπος για να το καταφέρει κανείς αυτό.

Μία από τις πιο πιστές και καλές φίλες όλων των γυναικών είναι η
Κλείσιμο
«Pandora»
. Εκείνη ξέρει πώς να μάς κάνει να χαμογελάσουμε και πώς να αισθανθούμε πραγματικά ξεχωριστές. Προσωπικά, έχω πολλές φορές ξεσπάσει στη φίλη μου την «Pandora», όταν κανείς δε μπορεί να με καταλάβει. Και με έναν μαγικό τρόπο, κάθε μα κάθε φορά, που την επισκέπτομαι μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μέ κάνει να λάμπω και πάλι από ευτυχία. Αν και δε μου αρέσει να μοιράζομαι με τους πάντες τα μυστικά μου, αυτό εδώ θα σας το αποκαλύψω ως ένα πολύτιμο δώρο Χριστουγέννων!

Τα κοσμήματα "Pandora"
τα γνώρισα εντελώς τυχαία, όταν μού τη σύστησε η καλή μου φίλη Χριστίνα, στα γενέθλιά μου τον Ιούλιο. Μανιακή με τα κοσμήματα,πραγματικά θαμπώθηκα όταν άνοιξα το μαγικό... κουτί της "Pandora". Τότε, γεννήθηκε κι αυτή η σχέση αγάπης μεταξύ μας.




Στις συλλογές της PANDORA μπορεί να βρει κανείς μοναδικά, χειροποίητα σχέδια με μεγάλο εύρος τιμών, που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Ετσι, φέτος τα Χριστουγέννα βρήκα τα πιο ξεχωριστά δώρα για τη μαμά, τις αδελφές και τις φίλες μου.

Ένα σετ κοσμημάτων από μασίφ ασήμι και μπλε κρύσταλλα που τονίζουν το βαθύ μπλε των ματιών είναι το σωστό δώρο για τον... «αρχηγό» του σπιτιού. Κομψό και λαμπερό, ταιριάζει άψογα στο στυλ της, γιατί όπως και να το κάνουμε... μάνα είναι μόνο μία!



Τα custom made βραχιόλια της Pandora είναι η ιδανική επιλογή για τις αδελφές μου! Κάθε ένα φτιαγμένο αποκλειστικά για την κάθε μια, με σύμβολα που εκφράζουν τη μοναδική σχέση που έχουμε μεταξύ μας. Ένα μοναδικό exclusive δώρο σχεδιασμένο από εμένα για τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής μου. 





Για τις φίλες μου οι επιλογές... αμέτρητες. Η λύση βρέθηκε σε εντυπωσιακά ασημένια κολιέ αλλά και δαχτυλίδια διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες, που φορεμένα μόνα τους ή σε μοναδικούς συνδυασμούς είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις!Ξεχωριστές επιλογές για νέα, «φρέσκα» κορίτσια με ξεχωριστή προσωπικότητα. Θα τα συνδυάσουν με όλα τους τα ρούχα και θα τις «συντροφεύουν» σε όλες τις σημαντικές στιγμές τους. 

Δείτε όλη την συλλογή στο www.pandorashop.gr & www.pandora.net



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης