Το καλύτερο δώρο για την οικογένεια

Το καλύτερο δώρο για την οικογένεια


Το καλύτερο δώρο για την οικογένεια
Έρχονται γιορτές και σκεφτόμαστε να πάρουμε δώρο για ολόκληρη την οικογένεια. Κάτι που θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε σχεδόν όλοι. Ένα μικρό αυτοκίνητο το οποίο θα μας διευκολύνει στην καθημερινότητά μας. Την ίδια στιγμή, όμως, η οικονομική κρίση χτυπάει ακόμη αλύπητα, περιορίζοντάς μας πολλές φορές σε επιλογές καθόλου ιδανικές και λίαν αγχωτικές.

Ψάξαμε, και βρήκαμε το καλύτερο δώρο. Ένα μικρό, supermini αυτοκίνητο, το οποίο πάει και χωράει παντού. Δεν είναι μόνο ένα μικρό, κινητό κόσμημα το οποίο μπορεί κανείς να το σχεδιάσει στα μέτρα του με τις αμέτρητες επιλογές design, ένας ολόκληρος κόσμος φινέτσας και κομψότητας. Τρίθυρο, πεντάθυρο, ακόμη και cabrio, με την υφασμάτινη οροφή να αποκαλύπτει τον γιορτινό ουρανό. Πρόκειται για το Peugeot 108
Κλείσιμο
, το οποίο γοητεύει από την πρώτη ματιά αλλά ξεχωρίζει και στα πρακτικά.



Οι νέοι και ιδιαίτερα αποδοτικοί τρικύλινδροι κινητήρες βενζίνης 1.0 VTi και 1.2 PureTech απόδοσης 68 και 82 ίππων αντίστοιχα, συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτοματο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων. Εξασφαλίζουν, δε, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου από 4,1 λίτρα και εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Η καμπίνα του αυτοκινήτου είναι ευρύχωρη για όλους τους επιβάτες, ενώ η ποιότητα κύλισης, ακόμα και στις λακούβες των Ελληνικών δρόμων, παραμένει εξαιρετική, με αναρτήσεις που απορροφούν την πλειονότητα των κραδασμών.



Εκτός από την υπεραρκετή δύναμη που πρέπει να κατέχει ένα αυτοκίνητο πόλης, ένα σημείο μέγιστης σημασίας στο οποίο επικεντρωνόμαστε όλοι οι οδηγοί είναι η κατανάλωση καυσίμων.


Οι αγχώδεις ματιές στο καντράν της βενζίνης εξαλείφονται, αφού, πραγματικά, το "108" δεν "καίει" τίποτα. Χωρίς την ανησυχία για τις κυμαινόμενες τιμές στα πρατήρια, μπορεί ο ή η κάθε οδηγός να απολαύσει την εμπειρία ενός supermini αυτοκινήτου και να κάνει παραπάνω χιλιόμετρα, ξεκούραστα και φθηνά. Το 108 συμπεριφέρεται σαν "μεγάλο" στην ασφάλεια και στην οδική συμπεριφορά, και σαν "μικρό" σε ό,τι αφορά την πρακτικότητα.  Περιοριστής ταχύτητας, έξι αερόσακοι, υποδοχές ΙsoFix για παιδικά καθίσματα, ΕSP, κάμερα οπισθοπορείας, ανιχνευτής πίεσης ελαστικών, σύστημα συγκράτησης σε ανηφόρες, είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν φιλικό στον κάθε χρήστη, ενώ διευρύνουν το φάσμα της ασφάλειας που θέλει να έχει ο καθένας για την οικογένεια, ή τους επιβάτες του.



Η χρηστικότητα και η αίσθηση ασφάλειας που πρέπει να σας παρέχει ένα αυτοκίνητο σε ένα μοναδικά, εμφανισιακά ελκυστικό πακέτο το οποίο έρχεται γεμάτο με multimedia εφαρμογές για την next-generation χρηστική ευκολία του οδηγού και των επιβατών.








Για όσους πιστεύουν πως όλα αυτά έρχονται με "τσιμπημένη" τιμή, το "108" μπορεί κανείς να το αποκτήσει με 108 ευρώ το μήνα, άτοκα. Χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις, πρόκειται για το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης