Βρες το τέλειο κόσμημα για αυτά τα Χριστούγεννα

Βρες το τέλειο κόσμημα για αυτά τα Χριστούγεννα


Βρες το τέλειο κόσμημα για αυτά τα Χριστούγεννα
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει και εσύ ψάχνεις το τέλειο δώρο για να ευχαριστήσεις την αγαπημένη σου και να της εκφράσεις την αγάπη σου. «Τι δώρο να της κάνω τώρα;» θα σκεφθείς…  Μην πελαγώνεις…



Κλείσιμο
Μπορεί η  σύντροφός σου να σου λέει και να σου ξαναλέει ότι δεν χρειάζονται δώρα (ειδικά ακριβά) για να της εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά μόλις εμφανιστεί μπροστά της ένα μικρό κουτάκι που να περιέχει κάτι όμορφο, κομψό και να… λαμπιρίζει, το πρόσωπό της θα λάμψει αυτομάτως και το χαμόγελο θα κάνει αρκετή ώρα για να φύγει από τα χείλη της.
Δεν χρειάζεται να «χάνεσαι» σε λίστες δώρων. Ένα ξεχωριστό κόσμημα που θα την κάνει να νιώσει μοναδική,  θα σου λύσει τα χέρια και θα την ενθουσιάσει. Ένα βραχιόλι ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι ή ένα κολιέ, ακόμα και ένα ρολόι είναι μέσα στις «σωτήριες» επιλογές που θα βρεις στα κοσμήματα Pandora.
Είτε πρόκειται για μια γυναίκα κλασική, είτε για μια πιο εναλλακτική στα κοσμήματα Pandora θα ανακαλύψεις δημιουργίες για όλα τα γούστα και θα ικανοποιήσεις ακόμα και την πιο ανικανοποίητη.



Διάλεξε ένα βραχιόλι, συνδύασε τα αγαπημένα σας σύμβολα από ασήμι ή χρυσό (ή και συνδυασμό δύο διαφορετικών υλικών) και φτιάξε ένα μοναδικό δώρο που θα συμβολίζει τη σχέση σας. Αποκάλυψέ της ότι εσύ είσαι ο σχεδιαστής του τελικού αποτελέσματος και   θα σε ερωτευθεί ξανά. Εκτός του ότι θα σε «κουβαλάει» καθημερινά στον καρπό της και θα καμαρώνει…



Οι επιλογές αμέτρητες και στην κατηγορία των σκουλαρικιών.  Αν πρόκειται για ένα κορίτσι με λεπτά, όμορφα χαρακτηριστικά, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα το φοράει από το πρωί έως το βράδυ θα της προσδώσει έξτρα φινέτσα, θα κοσμήσει το πρόσωπό της και θα την κάνει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.



Διάλεξε ένα σύμβολο Pandora και τοποθέτησέ το σε μια κρεμαστή αλυσίδα. Υπάρχει γυναίκα που δεν θα φορούσε ένα σικάτο κολιέ φτιαγμένο μόνο για εκείνη; Παίξε με τα χρώματα και τα υλικά που προφέρει η Pandora και τις φετινές γιορτές θα προκαλέσεις έκρηξη συναισθημάτων…




Υπόθεση δαχτυλίδι. Αν είσαι στη φάση που θες να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου αλλά δεν ξέρεις πώς , για να μην «τρομάξει» το κορίτσι σου, ένα δαχτυλίδι στολισμένο με μια ξεχωριστή πέτρα θα την κάνει να θυμάται για πάντα αυτά τα Χριστούγεννα και θα σε βοηθήσει να περάσεις το… μήνυμα σου. Όπως και να το φαντάζεσαι στα δάχτυλά της θα το βρεις στην εξαιρετική γκάμα της Pandora. Ετοιμάσου για αγκαλιές και φιλιά… διαρκείας!




Μπες στο www.pandora.net ή  στο www.pandorashop.gr  δες την πλούσια συλλογή κοσμημάτων της Pandora, τα υλικά, τα μέταλλα, τις πέτρες, τις τιμές, τα σετ δώρων αλλά και τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή για φέτος και διάλεξε το σωστό δώρο που θα την κάνει να νιώσει μοναδική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης