Η Μαρία Καζαριάνστο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocksεπέλεξε να πάει σε ένα πριβέ πάρτι στο Κολωνάκι για να κλέψει, όπως είπε, τις εντυπώσεις. Όμως η εμφάνισή της δεν άρεσε στη συμπαίκτρια της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία της έβαλε 2. Μάλιστα, η Μαρία έδειξε πώς δεν περίμενε τόσο χαμηλό βαθμό από τη συμπαίκτριά της.
«Νιώθω ότι αυτό που φοράς σε φοράει... γι' αυτό έβαλα δύο, όχι γιατί έκανες και εσύ το ίδιο πριν», της είπε χαρακτηριστικά και φάνηκε ότι μια νέα κόντρα γεννιέται στο ριάλιτι μόδας. Οι κριτές ήταν πιο... μαλακοί μαζί της και προσπάθησαν να φτιάξουν τη διάθεσή της με τις βαθμολογίες τους.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.