Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η απαίτησή της. Το όμορφο μοντέλο από την Πάτρα ζήτησε από τον παρουσιαστή να του απευθύνεται στον πληθυντικό καθώς όπως είπε έχει μια δυσκολία με αυτά τα θέματα.
Αφού λοιπόν διευθέτησαν το ζήτημα είχαν μια συζήτηση για την καριέρα της Ηλιάνας στη Νέα Υόρκη, για την επιτυχία στο ριάλιτι μόδας που συμμετείχε και αποκάλυψε δημοσίως πώς την φλερτάρουν συνέχεια οι γυναίκες γιατί είναι πιο άνετες και πιο cool.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.