Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Κραουνάκη: Δεν συμφωνώ με τη «χοντρή» στον Άδωνι, είναι λέξη με αρνητικό πρόσημο
«Όλο αυτό το κομμάτι της σάτιρας έχει μια βάση αλλά ο καθένας το κάνει όπως νομίζει. Εμένα, ας πούμε, δεν μου αρέσει να πω γέρο έναν μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο. Θα τον πω ηλικιωμένο ή παππού», λέει η ηθοποιός
Με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US, η Πηνελόπη Αναστασοπούλουμίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με την διατήρηση της λέξης «χοντρή» σε κομμάτι του Σταμάτη Κραουνάκη τονίζοντας τις προθέσεις της πολιτικής ορθότητας.
«Eγώ δεν συμφωνώ με τη λέξη «χοντρή» στον Άδωνι και θα πω τη κάνω με τα παιδιά μου. Εγώ στα παιδιά μου επικοινωνώ πως, όταν θέλουμε να περιγράψουμε έναν άνθρωπο, χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν πιο γλυκές λέξεις. Δεν χρησιμοποιούμε λέξεις που μπορεί να τον πονέσουν τον άλλον. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή είναι μια λέξη με αρνητικό πρόσημο».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czibkss9mzux)
«Συμφωνώ απολύτως με την Πηνελόπη! Εγώ είμαι λίγο πιο αούγκανος, βέβαια, σε αυτά αλλά ευτυχώς με διορθώνει η Μαίρη (σ.σ. Συνατσάκη)» σχολίασε, γελώντας, ο παρτενέρ της ηθοποιού στο J2US, Ίαν Στρατής.
«Η πολιτική ορθότητα είναι κάτι στο οποίο κάποιοι από εμάς έχουμε κληθεί να το μελετήσουμε για να μπορούμε και να το εξηγούμε μετά. Οπότε δεν σημαίνει ότι κάποιος που θα του ξεφύγει και θα πει αυτή τη λέξη, το λέει κακά. Έχει να κάνει και με τον τόνο της φωνή, το χρώμα που θα βάλεις, αν θες να είσαι προσβλητικός. Όλο αυτό το κομμάτι της σάτιρας έχει μια βάση αλλά ο καθένας το κάνει όπως νομίζει. Εμένα, ας πούμε, δεν μου αρέσει να πω γέρο έναν μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο. Θα τον πω ηλικιωμένο ή παππού» πρόσθεσε η ηθοποιός.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.