Ανατροπές και εκπλήξεις στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Big Brother. Χθες βράδυ ο Μεγάλος Αδερφός ενημέρωσε τους παίκτες ότι η χώρα μας λόγω της πανδημίας μπαίνει σε καθεστώς lockdown. Όπως ήταν αναμενόμενο η έκπληξη για τους παίκτες ήταν μεγάλη.
Ο Χάρης Βαρθακούρης από την έναρξη του live έλεγε πως ο Μεγάλος Αδερδός ήταν αποφασισμένος να φέρει τα πάνω κάτω και να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά στο σπίτι.
Η ανακοίνωση έγινε δια στόματος Χάρη Βαρθακούρη εκπλήσσοντας τους συγκατοίκους και κυρίως τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.
Δηλαδή την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, τον Χρήστο Βαρουξή και την Ραμόνα Μοροσάνου!
Όπως ενημέρωσε λοιπόν το σπίτι του Big Brother ο Χάρης Βαρθακούρης, αυτή την εβδομάδα, δεν θα αποφάσιζε το τηλεοπτικό κοινό ποιος ή ποια θα αποχωρούσε από το ριάλιτι αλλά ο ίδιος ο Μεγάλος Αδελφός. Έτσι, η απόφαση ήταν… να μην αποχωρήσει κανένας παίκτης!
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την έκπληξη της και να ζητήσει τον λόγο που συνέβη αυτό!
Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί...
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.