Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ: Φιλοξένησε σεμινάριο για το πρωκτικό σεξ

Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ: Φιλοξένησε σεμινάριο για το πρωκτικό σεξ

Περίπου 50 φοιτητές παρακολούθησαν το σεμινάριο, προκειμένου να μάθουν πώς να τονώνουν τα νεύρα στο ορθό, πώς να χρησιμοποιούν πρωκτικές χάντρες και πώς να αποφεύγουν τις λοιμώξεις!

Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ: Φιλοξένησε σεμινάριο για το πρωκτικό σεξ
Ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, το Πανεπιστήμιο του Χαρβαρντ, φιλοξένησε ένα σεμινάριο για το πρωκτικό σεξ, στο οποίο οι φοιτητές διδάχθηκαν τις τεχνικές του. 

Η ομιλία που διοργανώθηκε από το κατάστημα ενηλίκων, Good Vibrations, την Τρίτη, ήταν ένα από τα πολλά σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν για το Sex Week στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Περίπου 50 φοιτητές παρακολούθησαν το σεμινάριο, προκειμένου να μάθουν πώς να τονώνουν τα νεύρα στο ορθό, πώς να χρησιμοποιούν πρωκτικές χάντρες και πώς να αποφεύγουν τις λοιμώξεις.

Κλείσιμο
Είναι η δεύτερη φορά που το πανεπιστήμιο πραγματοποιεί σεμινάριο για το πρωκτικό σεξ. Η πρώτη ήταν το 2014.

Η υπεύθυνη του σεμιναρίου, ανέφερε ότι το πρωκτικό σεξ διεγείρει το πολλαπλό πέρασμα των νεύρων στον πρωκτό και πραγματοποιείται εδώ και αιώνες.

Η ίδια συμπληρώνει ότι είναι ιδιαίτερα διεγερτικό για τους άνδρες, αφού ο προστάτης είναι δίπλα στο ορθό.

Η ίδια επισήμανε: «Δεν έχουν όλοι οι άντρες πέη, δεν έχουν όλες οι γυναίκες κόλπο», προσθέτοντας ότι «η πίσω διείσδυση είναι ο μεγάλος σεξουαλικός ισοσταθμιστής. Όλοι οι άνθρωποι έχουν πισινό».

Η υπεύθυνη του σεμιναρίου ανέλυσε, επίσης, μερικές τεχνικές χαλάρωσης και προειδοποίησε ότι το πορνό δεν είναι ο πιο αξιόπιστος και ασφαλής πόρος για να μάθεις για το πρωκτικό σεξ.

Στο τέλος της ομιλίας, οι φοιτητές, έλαβαν ένα δωρεάν κουτί σεξουαλικών παιχνιδιών και φυλλαδίων, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από την Planned Parenthood.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης