Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χαρούμενες στιγμές με τον μικρό Άρτσι στη Νότια Αφρική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χαρούμενες στιγμές με τον μικρό Άρτσι στη Νότια Αφρική

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του τεσσάρων μηνών Άρτσι στο ταξίδι στη Νότια Αφρική σε συνάντηση με τον Ντέσμοντ Τούτου

megan-people_2
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη Νότια Αφρική έκανε την Τετάρτη ο τεσσάρων μηνών γιος τους, Άρτσι.

Το πριγκιπικό ζευγάρι επέλεξε για την «πρεμιέρα» του Άρτσι τη συνάντησή του με τον Ντέσμοντ Τούτου, μια από τις πιο εβληματικές φιγούρες της Νότιας Αφρικής στον αγώνα κατά του Απαρτχάιντ.

Σε ανάρτηση, μάλιστα, στον λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram, ο Χάρι και η Μέγκαν «παίζουν» με το παρατσούκλι «The Arch» που έχει δοθεί στον Τούτου γράφοντας στη λεζάντα «The Arch meets Archie».



Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα stories του Instagram οι περήφανοι γονείς εμφανίζονται να περπατάνε με τον Άρτσι να είναι στην αγκαλιά της μητέρας του.

Κλείσιμο
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν με το παιδί τους


Από την πλευρά του ο Ντέσμοντ Τούτου, ο οποίος έχει κερδίζει και το Βραβείο Νόμπελ για τον αγώνα του κατά του Απαρτχάιντ, δήλωσε «ενθουσιασμένος για "την σπάνια τιμή" να συναντήσει την πριγκιπική οικογένεια».

Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η κόρη του Τούτου, Ταντέκα, η οποία σχολίασε τη συμπεριφορά του μικρού Άρτσι λέγοντας ότι «προτιμά τις γυναίκες, θα είναι γυναικοκατακτητής».



21665053
21665044
21665025
21665023
21665022
21665015
21665016
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης