Μέγκαν και Χάρι το έριξαν στον χορό στην επίσκεψή τους στη Νότια Αφρική

Μέγκαν και Χάρι το έριξαν στον χορό στην επίσκεψή τους στη Νότια Αφρική

Πιο εντυπωσιακή η Αμερικανίδα ηθοποιός

xari-megan
Με χορευτική διάθεση έχουν εμφανιστεί στο πρώτο τους ταξίδι στη Νότια Αφρική ως γονείς - έχοντας μαζί τους και τον γιο τους, Άρτσι - ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Το πριγκιπικό ζευγάρι θα παραμείνει στη χώρα για 10 ημέρες και αναμένεται να ασχοληθεί με μια σειρά από ζητήματα που ξεκινούν από τη βία κατά των γυναικών και φτάνουν μέχρι την προστασία της άγριας ζωής.

Ενδεικτική η επιλογή της πρώτης περιοχής που επισκέφθηκαν, καθώς η Νιάνγκα έχει τόσο μεγάλους αριθμούς δολοφονιών ώστε έχει χρειαστεί στους δρόμους της να αναπτυχθούν στρατιώτες προκειμένου να εμποδίσουν τα χτυπήματα μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Στην πόλη αυτή ήταν που ο Χάρι και η Μέγκαν χόρεψαν με κατοίκους που φορούσαν παραδοσιακές στολές με την Αμερικανίδα ηθοποιό να ξεχωρίζει για τις χορευτικές της ικανότητες.



Την Τρίτη ο Χάρι και η Μέγκαν βρέθηκαν στην παραλία Μονουαμπίσι όπου συναντήθηκαν με μέλη της οργάνωσης Waves of Change που βοηθά ευάλωτα παιδιά να γλιτώσουν από τη βία που επικρατεί σε αρκετές περιοχές της Νότιας Αφρικής.

Οι νεαροί σέρφερ υποδέχθηκαν το πριγκιπικό ζεύγος με έναν δικό τους χαιρετισμό τον οποίο τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν κατάφεραν να ακολουθήσουν με μεγάλη τους χαρά.


Duke and Duchess of Sussex greeted by Surfers| Hello
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης