Σοκ προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που το τσουνάμι που σάρωσε τις νήσους Ιάβα και Σουμάτρα το βράδυ του Σαββάτου με το μέχρι στιγμής απολογισμό να κάνει λόγο για 62 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.
Το βίντεο έχει καταγράψει ένας από τους υπαλλήλους της κρατικής εταιρείας PLN που βρέθηκαν στην περιοχή Τανγιούνγκ Λεσούνγκ προκειμένου να λάβουν μέρος στη χριστουγεννιάτικη εορτή.
Όπως φαίνεται στο βίντεο ενώ όλοι διασκεδάζουν υπό τους ήχους της ροκ μπάντα Seventeen, ξαφνικά τα κύματα «καταπίνουν» αρχικά τη μπάντα και στη συνέχεια τους θεατές καθώς οι αρχές της Ινδονησίας δεν εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι αφού αυτό δεν προκλήθηκε από κάποιο σεισμό αλλά από κατολίσθηση που προκάλεσε η δραστηριότητα του ηφαιστείου Ανάκ Κρακατόα.
«Το νερό σάρωσε τη σκηνή που ήταν πολύ κοντά στη θάλασσα. Το νερό σάρωσε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί. Χάσαμε αγαπημένους μας ανάμεσα στους οποίους ο μπασίστας και ο μάνατζέρ μας ενώ αρκετοί είναι οι αγνοούμενοι» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η μπάντα.
Σε βίντεο που ανήρτησε λίγο αργότερα ο τραγουδιστής της μπάντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζητά από όλους να προσευχηθούν και να βοηθήσουν για τον εντοπισμό αγνοουμένων ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγός του.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς