Τραγωδία στις ΗΠΑ: Δύο παιδιά και ένας άνδρας νεκροί από σύγκρουση αυτοκινήτου με αρκούδα

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Δύο παιδιά και ένας άνδρας νεκροί από σύγκρουση αυτοκινήτου με αρκούδα

Άλλα τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Δύο παιδιά και ένας άνδρας νεκροί από σύγκρουση αυτοκινήτου με αρκούδα
Τραγωδία άνευ προηγουμένη για ολόκληρη οικογένεια σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν το όχημα που οδηγούσε ο πατέρας συγκρούστηκε με αρκούδα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν δύο παιδιά και ένας 63χρονος άνδρας, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της οικογένειας τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στο Κολοράντο, κοντά στο Ριφλ. Επί τόπου τη ζωή τους έχασαν η 7χρονη Κίμπερλι Ερντάντες και ο 63χρονος Ευγένιο Ερνάντες Αλταμιράνο, ενώ αργότερα στο νοσοκομείο κατέληξε η 15χρονη Μπριζέιντα Ερντάντες, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στο Grand River Hospital κοντά στο Ριφλ και ακολούθως με εναέρια μέσα στο Children's Hospital του Ντένβερ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια υπηρεσία, οι τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για ένα 9χρονο αγόρι, μία 62χρονη γυναίκα, τον 36χρονο οδηγό και την 32χρονη συνοδηγό του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, κανένα από τα επτά άτομα που επέβαιναν στο SUV Σεβρολέτ δεν φορούσε ζώνη, με συνέπεια η σύγκρουση με την αρκούδα να προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά. Το άγριο ζώο επίσης έχασε τη ζωή του από το χτύπημα που δέχτηκε, καθώς το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης