Ιταλία: Τέσσερις ύποπτοι καταζητούνται για τον ομαδικό βιασμό τουρίστριας και τον ξυλοδαρμό του φίλου της

Ιταλία: Τέσσερις ύποπτοι καταζητούνται για τον ομαδικό βιασμό τουρίστριας και τον ξυλοδαρμό του φίλου της

Αφού επιτέθηκαν στο ζευγάρι, οι τέσσερις δράστες ξυλοκόπησαν και μια τρανσέξουαλ γυναίκα από το Περού

Ιταλία: Τέσσερις ύποπτοι καταζητούνται για τον ομαδικό βιασμό τουρίστριας και τον ξυλοδαρμό του φίλου της
Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία το σοκαριστικό έγκλημα που σημειώθηκε εχθές το βράδυ σε απομονωμένο σημείο της παραλίας του Ρίμινι, στην περιφέρεια Εμίλια-Ρομάνια, όταν ένα ζευγάρι Πολωνών τουριστών έπεσε θύμα τεσσάρων ανδρών που ξυλοκόπησαν τον άνδρα και βίασαν ομαδικά την κοπέλα.

Όπως έγινε γνωστό μερικές ώρες πριν από τα ιταλικά ΜΜΕ, η συμμορία των τεσσάρων αδίστακτων ανδρών που εγκατέλειψαν το άτυχο ζευγάρι όταν περαστικοί τους έτρεψαν σε φυγή με τις φωνές τους, επιτέθηκαν την ίδια βραδιά και σε μια τρανσέξουαλ γυναίκα από το Περού, η οποία νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο μαζί με τους Πολωνούς τουρίστες.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η 26χρονη Πολωνή βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ μετά την εφιαλτική της εμπειρία ενώ ο φίλος της, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας, θα χρειαστεί επέμβαση στη μύτη λόγω των εκτεταμένων τραυματισμών του.

Οι ιταλικές αρχές δηλώνουν ότι έχουν προσανατολίσει τις έρευνές τους σε τέσσερις υπόπτους, με βάση τις καταθέσεις των θυμάτων αλλά και των αυτόπτων μαρτύρων που είδαν την κακοποίηση των Πολωνών τουριστών και έσπευσαν να τους βοηθήσουν (ανάμεσά τους και μια ιερόδουλη που πρόλαβε να δει καλά τους δράστες). Στη διάθεσή τους υπάρχει επίσης και υλικό από κάμερες ασφαλείας, το οποίο εξετάζεται διεξοπδικά.

Προς το παρόν, το μόνο στοιχείο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα για τους υπόπτους είναι ότι έχουν σκουρόχρωμο δέρμα, όπως ανέφερε εξάλλου και στην κατάθεσή του ο 26χρονος Πολωνός που ξυλοκοπήθηκε από τη συμμορία, όπως και ότι είναι κάτω των 30 ετών.
Κλείσιμο

Επίσης, όπως έχει ανακοινωθεί από την τοπική αστυνομία, στον τόπο της επίθεσης έχει βρεθεί DNA και των τεσσάρων ανδρών, γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην καταδίκη τους για την φρικιαστική αυτή επίθεση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης