Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την ανταλλαγή πυρών μέσα σε τράπεζα στο Ιλινόις ανάμεσα σε έναν φύλακα και έναν επίδοξο ληστή δόθηκε στη δημοσιότητα.
Στο βίντεο φαίνεται ο σεσημασμένος ληστής Λόρενς Τέρνερ, ηλικίας 34 ετών, να μπαίνει στην τράπεζα και να πυροβολεί στο ταβάνι και να απειλεί τους πελάτες και τους εργαζομένους στην τράπεζα.
Ο συνταξιούχος αστυνομικός Μπράιαν Χάρισον, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας, δεν έχασε την ψυχραιμία του και αμέσως τράβηξε το δικό του όπλο και πυροβόλησε τον Τέρνερ τραυματίζοντας τον θανάσιμα.
Μετά τα πυρά που δέχθηκε ο 34χρονος έπεσε νεκρός μπροστά στην είσοδο.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που εξέτασε το βίντεο δεν πρέπει να ασκηθεί καμία δίωξη στον Χάρισον γιατί, όπως είπε, βρισκόταν σε αυτοάμυνα.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.