Η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτει πόσο συχνά κάνει σεξ με τον Αμερικανό πρόεδρο

Η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτει πόσο συχνά κάνει σεξ με τον Αμερικανό πρόεδρο

Το 1999, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πάλι θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, αλλά χωρίς επιτυχία, έδωσε συνέντευξη  στην ραδιοφωνική εκπομπή «The Howard Stern Show», στην οποία παρενέβη και η τότε σύντροφός του Μελάνια Κνάους

Η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτει πόσο συχνά κάνει σεξ με τον Αμερικανό πρόεδρο
Σε μια άβολη τηλεφωνική συνέντευξη βρέθηκε το 1999 η σημερινή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Την περίοδο εκείνη ο Ντόναλντ Τραμπ είχε θέσει πάλι υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ με το μικρό Μεταρρυθμιστικό Κόμμα (Reform Party), αλλά χωρίς επιτυχία και η Μελάνια ήταν απλά η σύντροφός του, Μελάνια Κνάους.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάουαρντ Στερν κάλεσε τον Αμερικανό Μίδα για μια τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή του «The Howard Stern Show». Καθώς ο Τραμπ απαντούσε στα ερωτήματα του Στερν, εκείνος ζήτησε να μιλήσει στη Μελάνια.

Κλείσιμο


Το μοντέλο από τη Σλοβενία, αφού άκουσε μια σειρά από κολακευτικά κομπλιμέντα από τον Στερν, ρωτήθηκε τι φοράει. - «Όχι, πολλά
», απάντησε η Μελάνια και όταν εκείνος την ρώτησε αν είναι γυμνή, η ίδια το επιβεβαίωσε λέγοντας: «Σχεδόν».



Ο Στερν επεκτάθηκε τότε σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, αφού άκουσε την Μελάνια να απαντά με προθυμία. Στην ερώτηση αν επισκέπτεται κάθε βράδυ το διαμέρισμα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου για να κάνουν σεξ, η ξανθιά καλλονή δήλωσε αυθόρμητα «ναι», προσθέτοντας όμως ότι οι επαφές τους είναι «ακόμα περισσότερες» και δήλωσε ερωτευμένη με τον Τραμπ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης