Πρόκειται για τον 29χρονο Αμπντουλάχ Ρεζά Ριφαΐ Αχαμαχμί, ο οποίος είναι Άραβας και κατάγεται από το Κυβερνείο της Ντακάχλια, μία διοικητική υποδιαίρεση της Αιγύπτου, με δική της κυβέρνηση και πρωτεύουσα
Το όνομα του 29χρονου που οργάνωσε και πραγματοποίησε την επίθεση στο Λούβρο, πριν τον σταματήσουν οι σφαίρες των Γάλλων στρατιωτών, διέρρευσε από τα αραβικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Πρόκειται για τον 29χρονο Αμπντουλάχ Ρεζά Ριφαΐ Αχαμαχμί, ο οποίος κατάγεται από το Κυβερνείο της Ντακάχλια. Πρόκειται για μία περιοχή-υποδιαίρεση της Αιγύπτου, με δική της κυβέρνηση και πρωτεύουσα, την πόλη Μανσούρα. Ο πληθυσμός της αγγίζει τα 5 εκατ. κατοίκους.
Κατά την αίτηση βίζας που κατέθεσε στη Γαλλία προκειμένου να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στην ευρωπαϊκή χώρα, δήλωσε ως εθνικότητα Αιγύπτιος, ωστόσο ο Γάλλος εισαγγελέας διευκρίνισε σε νέα του δήλωση, ότι ήταν Άραβας και ειδικότερα ήταν πολίτης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο ίδιος δήλωσε ότι ταξίδεψε στη Γαλλία με τουριστική βίζα, στις 26 Ιανουαρίου.
Ο 29χρονος δέχτηκε πέντε σφαίρες από τους Γάλλους στρατιώτες και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ με ελαφρύτερα τραύματα νοσηλεύεται και ένας στρατιώτης.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.