Ο σκοτεινός κόσμος του George Michael: «Θαύμα που άντεξε μέχρι τα 53 του»

Ο σκοτεινός κόσμος του George Michael: «Θαύμα που άντεξε μέχρι τα 53 του»

Τι αποκαλύπτουν οι φίλοι του - Στη δημοσιότητα η τελευταία του φωτογραφία, όπου είναι αγνώριστος

Ο σκοτεινός κόσμος του George Michael: «Θαύμα που άντεξε μέχρι τα 53 του»
Σε θλίψη έχουν βυθιστεί όλοι οι κοντινοί φίλοι του George Michael που παρά το γεγονός ότι γνώριζαν την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και την εύθραυστη ψυχική του κατάσταση, έχουν σοκαριστεί από το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών
.

Κλείσιμο
Ενας από τους πιο κοντινούς του φίλους ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Gary Farrow αποκάλυψε σε ξένα ΜΜΕ ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης πάλευε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά τους τελευταίους μήνες
.

Οπως αποκάλυψε, παρά το γεγονός ότι ο ποπ σταρ ήταν σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, εξακολουθούσε να είναι πολύ δημιουργικός και ήταν πολύ κοντά στο «να ολοκληρώσει δύο σπουδαία άλμπουμ». 

Οπως δήλωσε στη «Sun»: Νομίζω ότι η εύκολη πρόσβαση που είχε στα ναρκωτικά ήταν η πηγή όλων του των προβλημάτων. Πίστευα ότι ο George παραήταν έξυπνος για να μπλέξει με ουσίες. Ομως αν τελικά σου κολλήσει αυτή η αρρώστια, δύσκολα ξεμπλέκεις!».

Ενας άλλος φίλος του δημοφιλούς καλλιτέχνη, δήλωσε στην εφημερίδα Mirror, ότι ο Michael τις τελευταίες εβδομάδες είχε τρελά πάρτι στο σπίτι του τα οποία μάλιστα αποκάλεσε «ηδονιστικά».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή τα πάρτι κρατούσαν μέχρι την επόμενη μέρα: «Ο George λάτρευε να έχει πολύ κόσμο σπίτι του και να διασκεδάζουν μέχρι την επόμενη μέρα. Αυτό το έκανε μέχρι τον θάνατό του!».

Ενας άλλος φίλος του σταρ, που επικαλείται η Telegraph, εκτιμά ότι ο Michael πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά: «Εχει μπει στα επείγοντα αρκετές φορές. Εκανε χρήση ηρωίνης. Νομίζω ότι είναι απίστευτο που άντεξε και όσο άντεξε!».

Ο ίδιος ο τραγουδιστής σε παλιότερη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί ότι κάπνιζε 25 τσιγάρα χασίς την ημέρα, ωστόσο ποτέ δεν παραδέχτηκε τον εθισμό του σε πιο σκληρά ναρκωτικά.

Η τελευταία φωτογραφία

Ο Τζορτζ Μάικλ είχε θεαθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με πρόσωπο πρησμένο από το πάχος, 
έξω από εστιατόριο κοντά στο σπίτι του στην Οξφορντσάιρ. Όπως αναφέρει η γερμανική  εφημερίδα "Bild", o Τζορτζ Μάικλ ήταν σε κλινική για να υποβληθεί σε θεραπεία για υπερβολική δόση ηρωίνης.  


Συγκεκριμένα, ο θάνατός του έρχεται 18 μήνες μετά τη νοσηλεία του στην ακριβότερη κλινική αποτοξίνωσης παγκοσμίως. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", επί τρεις μήνες,  ο Τζορτζ Μάικλ είχε νοσηλευτεί στην ακριβότερη παγκοσμίως κλινική αποκατάστασης, την "Kusnacht Practice" στην Ελβετία. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το μηναίο κόστος νοσηλείας αγγίζει τις 220 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για μία κλινική αποτοξίνωσης που κρατά ερμητικά κλειστή την πόρτα στους δημοσιογράφους. Τότε είχε διαρρεύσει ότι ο Μάικλ είχε νοσηλευτεί προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη, κάτι που ο ίδιος έσπευσε να διαψεύσει. Η καρδιακή ανακοπή που υπέστη, αιτία του θανάτου του, είναι κάτι συνηθισμένο στους χρήστες ηρωίνης, όπως σχολιάζουν τα ξένα ΜΜΕ. 

Δείτε βίντεο:
Τζορτζ Μάικλ: Πάλευε με την ηρωίνη, ντρεπόταν για τον εαυτό του


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης