Ιταλία: 82χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Ιταλία: 82χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Η γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ - Βρέθηκαν και οι δύο στην κρεβατοκάμαρα, εκείνη κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια και έχοντας ένα σταυρό στην κοιλιά και εκείνος έχοντας ακόμα το πιστόλι στα χέρια του 

Ιταλία: 82χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
Μία δραματική ιστορία σημειώθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας, όταν η αστυνομία βρήκε νεκρούς έναν 82χρονο και την 85χρονη σύζυγό του στο εσωτερικό της κατοικίας τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ρομπέρτο Μπονόμι φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα την Κλεμεντίνα Τσερεζέτο, η οποία έπασχε από Αλτσχάιμερ και η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί σημαντικά το τελευταίο καιρό.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από την οικιακή βοηθό του ζεύγους, βρήκαν τους νεκρούς στο κρεβάτι, με τη γυναίκα να κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια, να έχει ένα σταυρό στην κοιλιά και να φοράει ένα φουλάρι στο μέτωπο, ενώ ο άνδρας κρατούσε ακόμα το πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ενώ δεν βρέθηκε καμία επιστολή που να εξηγεί τους λόγους της δολοφονίας και της αυτοκτονίας. 


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης