Καναδάς: Φρικτό έγκλημα σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων

Καναδάς: Φρικτό έγκλημα σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων

Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες - Η τοπική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Καναδάς: Φρικτό έγκλημα σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό ενός άνδρα ο οποίος σε πάρτι με ανταλλαγή συντρόφων άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας πολλούς ακόμα. Στο πάρτι που γινόταν στον χωριό Surrey στον Καναδά βρισκόντουσαν 450 άτομα.



Αστυνομικοί και ασθενοφόρα έσπευσαν στο πολυτελές μπανγκαλόου για να προσφέρουν βοήθεια σε συμμετέχοντες στο πάρτι. Τις αρχές ειδοποίησαν γείτονες οι οποίοι άκουσαν πυροβολισμούς στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στη βίλα το πτώμα ενός άνδρα γύρω στα 30 ενώ πολλοί υπέφεραν από σοβαρά τραύματα. Σε πολλούς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Από τα στοιχεία που έδωσαν ανέφερε ότι στις δύο πισίνες που διαθέτει η βίλα οι συμμετέχοντες στο πάρτι τις χρησιμοποιούσαν για να κάνουν σεξ.
Κλείσιμο



Κάτοικος της περιοχής είπε στην MailOnline ότι η πολυτελής κατοικία βρίσκεται δίπλα σε εκκλησία και εκεί κάθε χρόνο πραγματοποιείται το εν λόγω πάρτι. «Πιστεύουμε πως εδώ κάθε χρόνο γίνεται πάρτι ανταλλαγής συντρόφων. Μάλιστα είδαμε πολλούς να μπαίνουν και να πληρώνουν είσοδο. Ακούσαμε ακόμα ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες είχαν έρθει από το εξωτερικό για να πάνε στο πάρτι».



Η αστυνομία του Surrey λέει πως έχει στήσει ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης