Δείτε εικόνες από την επίθεση στο εμπορικό κέντρο στη Γερμανία

Δείτε εικόνες από την επίθεση στο εμπορικό κέντρο στη Γερμανία

Σκηνικό τρόμου - Ένας ο δράστης, ο οποίος αυτοκτόνησε μετά την επίθεση - Δεκάδες οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα πέριξ του εμπορικού - Ελικόπτερα «χτένιζαν» από αέρος την πόλη για ώρες

Δείτε εικόνες από την επίθεση στο εμπορικό κέντρο στη Γερμανία
Για μια ακόμα φορά, ο τρόμος απλώνεται πάνω από την Ευρώπη, «αγγίζοντας» τώρα την Γερμανία και το Μόναχο, όπου σημειώθηκε επίθεση σε εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ένας ένοπλος, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ήταν 18χρονος Γερμανοϊρανός άνοιξε πυρ μέσα στο εμπορικό κέντρο OEZ-Olympia-Einkaufszentrum, σε ώρα αιχμής και ενώ τα καταστήματα ήταν γεμάτα από κόσμο που έκανε τα ψώνια του.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, οι νεκροί είναι δέκα, ενώ υπάρχουν και 21 τραυματίες, οι τρεις εκ των οποίων σε σοβαρότερη κατάσταση. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δέκατος νεκρός είναι πολύ πιθανόν να είναι ο μοναδικός δράστης.

Οι τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν κόσμο να κινείται εκτός του εμπορικού κέντρου και δεκάδες οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα πέριξ αυτού. Ελικόπτερα «χτένιζαν» από αέρος την πόλη, επιχειρώντας να εντοπίσουν τον μακελάρη.

Η αστυνομία του Μονάχου ανέφερε ακόμη ότι υπήρχαν τουλάχιστον 25 άτομα που είχαν παραμείνει εντός του εμπορικού κέντρου, και οι δυνάμεις της τάξης τα απομάκρυναν με ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης