Παρά τον «κυβερνοπόλεμο», που είχε καταγγείλει ότι δεχόταν τις τελευταίες ώρες, το Wikileaks «έβγαλε στη φόρα», στις 23:30 ώρα Ελλάδας, περίπου 300.000 e-mail του κόμματος ΑΚΡ του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Πιο συγκεκριμένα, το Wikileaks δημοσίευσε μία βάση δεδομένων, που περιλαμβάνει 294.548 email και χιλιάδες επισυναπτόμενα αρχεία, από εσωτερικές επικοινωνίες στο κυβερνών κόμμα της Τουρκίας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.