Φωτογραφία: Ο πρόεδρος της Ουγκάντα τηλεφωνεί και το Twitter «παραληρεί»!

Φωτογραφία: Ο πρόεδρος της Ουγκάντα τηλεφωνεί και το Twitter «παραληρεί»!

Πάρτι από τους χρήστες στο Twitter - Δείτε τις πιο απίθανες φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα social media από χρήστες που μιμούνται τον 71χρονο πρόεδρο Μουσεβένι

Φωτογραφία: Ο πρόεδρος της Ουγκάντα τηλεφωνεί και το Twitter «παραληρεί»!
Αν έχετε συνηθίσει τους αρχηγούς κρατών να κάθονται με κάθε επισημότητα σε πολυτελή γραφεία για να κάνουν τα τηλεφωνήματά τους, θα εκπλαγείτε με τον πρόεδρο της Ουγκάντα Γιουέρι Μουσεβένι, που κάνει την διαφορά...

Ο 71χρονος πρόεδρος της αφρικανικής χώρας έχει φαίνεται εξοικειωθεί τόσο πολύ με την καρέκλα της εξουσίας, αφού κάθεται σε αυτή από το 1986, που δεν διστάζει να συμπεριφέρεται παντού «σαν στο σπίτι του». Έτσι, πρόσφατα, ενώ βρισκόταν καθ' οδόν για μια επίσημη υποχρέωση στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή που τον συνόδευε για να κάνει ένα επείγον τηλεφώνημα.

Μια πτυσσόμενη καρέκλα και ένα τραπεζάκι κήπου τοποθετήθηκαν στην άκρη του δρόμου και ο πρόεδρος Μουσεβένι κάθισε με άνεση για να κάνει το μυστηριώδες τηλεφώνημα. Την επίμαχη φωτογραφία ανέβασε στο Facebook η εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου και το Twitter πήρε φωτιά.

Κλείσιμο


Εκατοντάδες χρήστες σχολίασαν τον πρόεδρο της Ουγκάντας, έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα για τον άγνωστο συνομιλητή του προέδρου στην άλλη άκρη της γραμμής και το πιο σπουδαίο... τον μιμήθηκαν. Οι χρήστες έστησαν τις δικές τους καρέκλες στα πιο απίθανα σημεία για να κάνουν τα τηλεφωνήματά τους «στον δρόμο που χάραξε» ο απίστευτος Μουσεβένι.

«Τηλεφωνεί και δίνει εντολές για να μην αποφυλακιστεί ο αιώνιος εχθρός του και αρχηγός της αντιπολίτευσης, Κίζα Μπεσίγκγιε», έγραψαν πολλοί χρήστες, αναφερόμενοι στον πολιτικό που καταδικάστηκε σε δύο μήνες φυλακή, επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Φεβρουαρίου στην Ουγκάντα που χάρισαν μια ακόμα θητεία στον Μουσεβένι.

 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης