Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερις έφηβους ως κατάσκοπους των ΗΠΑ

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερις έφηβους ως κατάσκοπους των ΗΠΑ

Συγκλονιστικές εικόνες - Οι νεαροί άνδρες εκτελέστηκαν σε χαλάσματα κτιρίου στην πόλη Ράκα της Συρίας

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερις έφηβους ως κατάσκοπους των ΗΠΑ
Οι φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζονται στη Συρία και στο Ιράκ, παρ' ότι οι δυτικές δυνάμεις έχουν επιφέρει καίριο πλήγμα στην οργάνωση της τρομοκρατικής οργάνωσης. Το νέο επεισόδιο στο πολύκροτο, όσο και τραγικό αυτό σίριαλ, ήταν ο αποκεφαλισμός τεσσάρων εφήβων, με την κατηγορία ότι λειτουργούσαν ως κατάσκοποι για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.



Κλείσιμο
Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τους τέσσερις έφηβους σε χαλάσματα κτιρίου στην πόλη Ράκα της Συρίας και έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που προκαλούν σοκ. Το συμβάν επιβεβαίωσε το βρετανικό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προχωρώντας σε διεθνή καταγγελία. Όπως υποστήριξαν οι επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, οι τέσσερις νεαροί μετέδιδαν πληροφορίες εκτός χώρας, φανερώνοντας στρατηγικά σημεία στα οποία κρύβονταν οι στρατιωτικές δυνάμεις και ο οπλισμός.



Η Ράκα καταλήφθηκε το 2014 από τους τζιχαντιστές και θεωρείται η «πρωτεύουσα» της οργάνωσης. Οι πολίτες μέσα στην πόλη βρίσκονται υπό το καθεστώς των νόμων της Σαρίας και πληρώνουν με τη ζωή τους κάθε «παράπτωμα», όπως το εννοεί η τρομοκρατική αυτή ομάδα, που έχει σπείρει τον πανικό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Την Κυριακή επίσης, αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη Νταμπίκ, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο τζιχαντιστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης