Βρετανία: Ελεύθερος ένας από τους πέντε συλληφθέντες για τρομοκρατία
Η αστυνομία του Γουέστ Μίντλαντς ανακοίνωσε ότι οι τέσσερις παραμένουν υπό κράτηση ενώ ένας 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους
Η βρετανική αστυνομία άφησε ελεύθερο με εγγύηση τον έναν από τους πέντε υπόπτους που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν τρομοκρατικές ενέργειες, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις αστυνομικές αρχές του Γουέστ Μίντλαντς.
Στο πλαίσιο μιας έρευνας που σύμφωνα με πηγές στις υπηρεσίες ασφαλείας σχετίζεται με τις επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες, η αστυνομία είχε συλλάβει την περασμένη εβδομάδα πέντε υπόπτους. Οι τέσσερις συνελήφθησαν στο Μπέρμιγχαμ και ένας στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου.
Η αστυνομία του Γουέστ Μίντλαντς ανακοίνωσε ότι οι τέσσερις --τρεις γυναίκες και ένας άνδρας-- παραμένουν υπό κράτηση ενώ ένας 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Βέλγος Μοχάμεντ Αμπρινί, που φέρεται ότι εμπλέκεται στις επιθέσεις των Βρυξελλών, είχε ταξιδέψει πέρσι στο Μπέρμιγχαμ και είχε τραβήξει φωτογραφίες ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ο άνθρωπος που φέρεται ότι σχεδίασε τις επιθέσεις στο Παρίσι πέρσι τον Νοέμβριο, πιστεύεται ότι είχε επισκεφθεί και αυτός το Μπέρμιγχαμ και είχε φωτογραφίσει διάφορα σημεία της πόλης με το κινητό τηλέφωνό του.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ