να ήταν υψηλός, όμως, δεν είναι αρκετός για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, που σε νέα μηνύματά τους καλούν τους Γερμανούς «συντρόφους» τους να εξαπολύσουν τρομοκρατικές απειλές σε γερμανικό αεροδρόμιο.
Σε νέες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ανεξάρτητη οργάνωση «Η Ράκκα Σφαγιάζεται Σιωπηλά», το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους τζιχαντιστές σε γερμανικά εδάφη να προχωρήσουν σε επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Κολωνίας-Βόννης, αντιγράφοντας τα φονικά «χτυπήματα» στο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών.
«
Κλείσιμο
Μπορείτε να κάνετε αυτό που έκαναν τα αδέλφια σας στο Βέλγιο», αναφέρεται στο μήνυμα των τζιχαντιστών, προσθέτοντας πως «η Γερμανία είναι πεδίο μάχης».
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με παλαιότερες εκτιμήσεις, οι Γερμανοί πολίτες που εντάχθηκαν στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους υπολογίζονται στους 550.
Εικόνες που δημοσιεύθηκαν με απειλές κατά της Γερμανίας
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους