ΗΠΑ: Πολεμικές κραυγές κατά του Ισλαμικού Κράτους από τη γερουσιαστή Φαϊνστάιν

ΗΠΑ: Πολεμικές κραυγές κατά του Ισλαμικού Κράτους από τη γερουσιαστή Φαϊνστάιν

«Έχει καταστεί σαφές ότι τα περιορισμένα αεροπορικά πλήγματα και η στήριξη στις ιρακινές δυνάμεις και τη συριακή αντιπολίτευση δεν επαρκούν» τόνισε χαρακτηριστικά

ΗΠΑ: Πολεμικές κραυγές κατά του Ισλαμικού Κράτους από τη γερουσιαστή Φαϊνστάιν
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους στη Συρία και το Ιράκ και να επεκτείνουν την υποστήριξή τους σε άλλες χώρες όπου δρουν μέλη του Ισλαμικού Κράτους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος Νταϊάν Φαϊνστάιν, σε μια πρώτη αντίδραση μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής.

«Έχει καταστεί σαφές ότι τα περιορισμένα αεροπορικά πλήγματα και η στήριξη στις ιρακινές δυνάμεις και τη συριακή αντιπολίτευση δεν επαρκούν για να προστατεύσουν τη χώρα μας και τους συμμάχους μας» τονίζει η Φαϊνστάιν, η οποία είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας και από τα κορυφαία στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος σε θέματα εξωτερικών υποθέσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης