Βίντεο σοκ: Τρομακτικό ατύχημα με έκρηξη φορτηγού και πυρκαγιά μέσα σε τούνελ

Βίντεο σοκ: Τρομακτικό ατύχημα με έκρηξη φορτηγού και πυρκαγιά μέσα σε τούνελ

Ένα μικρό φορτηγάκι φορτωμένο με γκαζάκια πέφτει πάνω στα σταματημένα αυτοκίνητα μέσα σε ένα τούνελ και από την έκρηξη και την πυρκαγιά που προκαλείται τραυματίστηκαν 21 άτομα 

Βίντεο σοκ: Τρομακτικό ατύχημα με έκρηξη φορτηγού και πυρκαγιά μέσα σε τούνελ
Ένα από τα χειρότερα σενάρια που μπορούν να συμβούν σε οδικό ατύχημα είναι η σύγκρουση μέσα σε τούνελ. Ακόμα χειρότερα η εκδήλωση πυρκαγιάς μετά το ατύχημα, καθώς σ' αυτή την περίπτωση ο κίνδυνος για εκατόμβη θυμάτων όχι μόνο από τη φωτιά όσο και από τις αναθυμιάσεις είναι σχεδόν βέβαιος (αρκεί να θυμηθούμε τι έγινε στο τούνελ του Μον Μπλαν το 1999 με τους 38 νεκρούς)

Στο βίντεο που παρακολουθούμε βλέπουμε ένα μποτιλιάρισμα που γίνεται μέσα σε ένα τούνελ σε έναν αυτοκινητόδρομο της Νότιας Κορέας. Και ενώ τα πάντα εξελίσσονται ομαλά, ένα μικρό φορτηγάκι φορτωμένο με γκαζάκια δεν καταφέρνει να φρενάρει έγκαιρα και πέφτει πάνω στον τοίχο και μετά στα σταματημένα αυτοκίνητα. Από την έκρηξη που ακολούθησε σύμφωνα με τις αναφορές της Κορεατικής αστυνομίας τραυματίστηκαν 21 άτομα, αλλά δεν σκοτώθηκε κανένας. 

Το περιστατικό έγινε στο τούνελ Sangju κοντά στην πόλη Changwon της Νότιας Κορέας, και οι εμπλεκόμενοι είχαν πραγματικά μεγάλη τύχη, καθώς θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε πρωτοφανή τραγωδία. Η αστυνομία της περιοχής έκλεισε το τούνελ για πάνω από έξι ώρες, μέχρι να καθαριστεί η άσφαλτος από τα συντρίμια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης